torsdag den 29. september 2011

Om at blive bidt i røven

Nåmmen, kan I huske det der indlæg der handlede om det vi ikke skulle diskutere? Ja, det kan I jo nok, for det er ikke mere end to dage siden jeg skrev det - og så er det så også lige blevet det mest læste indlæg på min blog. Ever. Det slår endda det første indlæg om Ronan. Nå, men så kan jeg jo fra nu af og til evig tid være kendt på hele internettet som Hende Den Sure Der Ypper Kiv. Så ville jeg faktisk alligevel hellere være kendt som Hende Der Har Mistet Et Barn. Men det er jo så for sent nu, og så kan jeg lære at holde min store mund lukket. Akkeja, akkeja.

Jeg overvejede et kort øjeblik at sætte en masse billeder af blomster og natur og glade bambi-dyr ind her, for ligesom at opveje det lidt. Jeg overvejede også at slette det åndssvage indlæg, men jeg ved jo godt at det der en gang er lagt ud på internettet aldrig forsvinder helt igen, så det kan ikke rigtigt betale sig. Det er ligesom Trines Emami-indlæg (som jeg ikke tør linke til) der også i dén grad kom tilbage for at bide hende i røven.

Jeg må vel bare håbe på at alle de mange der har været inde og kigge på det indlæg vi ikke taler om også læser resten af min blog, så de kan se at jeg slet ikke er så militant til daglig. Men ok, jeg bebrejder dem ikke hvis de ikke gør. Det er jeg heller ikke sikker på jeg selv ville hvis det første indlæg jeg læste hos nogen var et surt opstød.

Undskyld.

3 kommentarer:

 1. Det samme er sket for mig. Det er kun overgået af det indlæg som en spam-generator fandt.
  Men ved du hvad?
  jeg synes faktisk, at du fik forklaret dig ret godt. Og du virker slet ikke sur, men derimod helt ærlig og velovervejet.
  Du tør sige, hvad du i virkeligheden mener, fremfor at hele tiden pakke tingene ind og danse rundt om den varme grød - Og det er sejt!
  Det er der nemlig ikke ret mange som tør.
  Og det her, det må du godt citere mig for. Så kan alle de nye læsere jo lige få DET på det rene:)

  SvarSlet
 2. Jeg har linket til det indlæg du omtaler, fordi jeg synes, at det var skide godt og velskrevet og have fat i en masse relevant. Jeg oplevede det overhovedet som om at du var hende den sure. Tværtimod. Du blev jo på egen banehalvdel.

  SvarSlet
 3. Ih, nu bliver jeg jo helt glad :)

  Det er bare så pisseumuligt at sige, og stå ved, hvad man mener uden nogen bliver trådt over tæerne. Og jeg skal nok øve mig i at være lidt mere hårdhudet og ikke gå så meget op i om andre kan lide mig.

  Og så ved jeg jo også godt at internettet (og især bloggerne) lever af at man linker til og kommenterer hos hinanden

  SvarSlet

Vidste du, at kommentarfelter dør, hvis ingen skriver i dem? True story.