mandag den 24. oktober 2011

Vinder af Englands-giveaway

Jeg må desværre sige at ingen af jer gættede rigtigt - der var mange gode (og et par alternative) forslag, og det er faktisk ret utroligt at jeg ikke havde glemt noget af det.

Det rigtige svar på quizzen er *trommehvirvel* min bibel. Og det havde I jo ikke en chance for at vide, for min blog vidner jo ikke ligefrem om at jeg er den bibellæsende type, og jeg havde heller ikke på forhånd afsløret af dem vi boede hos i England falder i kategorien "Happy Clappy Christians"

Nå, men jeg har trukket lod alligevel - eller dvs.; jeg tvang Manden til at trække lod, for at det skulle gå retfærdigt til.

Og vinderen blev:




GRAVID-GRAHVAD

Nattøj huskede jeg i sidste øjeblik, og jeg havde ikke læsestof med i flyet - jeg lider ret meget af transportsyge - men begge dele var gode gæt. Send mig din adresse på mandenogkonen@gmail.com, så er der spændende engelske ting på vej :)

3 kommentarer:

 1. Hurra!!!
  Jeg sender dig snart en mail og glæder mig til at se, hvad der dukker op i min postkasse. :)

  SvarSlet
 2. Ej altså - jeg troede de havde Bibler derovre ;-) Må vi andre se, hvad hun vandt???

  SvarSlet
 3. Birgitte: Det har de skam også, så forstår godt at du undlod at gætte på det ;) Jeg har også adskillige versioner på min Sony Reader, men det er jo ikke det samme som min egen hardbackversion med alle mine post-its i og det hjemmestrikkede fiske-cover på. Hehe.
  Og jeg skal nok vise hvad præmien var når Gravid-grahvad har modtaget det - halvdelen (eller måske faktisk det hele) af glæden er forventningen :)

  SvarSlet

Vidste du, at kommentarfelter dør, hvis ingen skriver i dem? True story.