mandag den 22. august 2011

Sandelig siger jeg jer...

Uuuh, trommehvirvel! Eller, måske den der klaske-lår ting de gjorde i mandagschancen (åh, kan I huske den gyldne bæver?) Anyway, make some nooooiiize for det her kommer til at redde din dag - hell, det kommer til at redde alles dag.

Kan I huske den drøm jeg havde om den hemmelige bloggerloge? Ja? Nu blev det lige endnu mere weird - for logen findes faktisk og har eksisteret siden tidernes begyndelse og den slags.

Ok, måske er det mig selv der har brugt formiddagen på at lave den, men det er jo en loge og vi bliver nødt til at få noget mythos going. Så fra nu af sagde vi at den officielle version var at Logen har eksisteret siden tidernes (eller i hvert fald internettets) begyndelse og at det hele kom til mig i en drøm ligeså storslået som Åbenbaringen, ing? Godt.

Fordi det var mig der havde drømmen (og mig der gik hjemme og havde alt for meget tid) er det mig der har lavet reglerne. Ha! Suck it, Øglemor-fra-min-drøm som ikke ville have mig med. Jeg ved I er ved at for at se Logen, men tålmodighed er den dyd - og jeg ved at hvis I fik linket først ville I blive så begejstrede at I glemte alt om reglerne. Og åndssvage regler er jo som bekendt grundlaget for enhver loge med respekt for sig selv.

Regler for Den Hemmelige Bloggerloge (skrevet af Konen)
 1. Man må indstille to (2) andre bloggere til optagelse i Logen
 2. Når man indstiller en blogger skal man give dem en åndssvag optagelsesprøve. Hvis ikke man har bestået en eller anden form for prøve kan man jo ikke blive optaget i en loge, vel.
 3. Optagelsesprøven er Sandhed eller Konsekvens - næh, tænk, to (2) kategorier, det passer jo lige med antallet af bloggere man må indstille. Det virker næsten som om jeg har tænkt det her igennem.
 4. For at skære det ud i pap: Den ene man indstiller til optagelse skal have et spørgsmål som skal besvares sandfærdigt, den anden skal have en dare. Præcis ligesom dengang i folkeskolen.
 5. Når man er blevet indstillet til Logen og har udført sin optagelsesprøve tilfredsstillende skal man sende en mail til denhemmeligebloggerloge@gmail.com med a) et link til sin blog, b) en passende loge-titel eller to til sig selv (fx er undertegnede Profetisk Visionaire og Oprydder af Dueslag) og c) hvem der indstillede en
 6. Husk at indsætte regelsættet når du indstiller nye medlemmer (eller henvis til dette indlæg)
 7. Leg pænt
Det var vist det. Nå, er I klar? Så kommer linket:


Som det indtil videre eneste medlem af Logen er det min ærefulde pligt at indstille de to første nye medlemmer. Jeg har tænkt meget over det, for der er mange der er værdige, men jeg har valgt Øglemor, fordi hun godt må være med i min loge, selvom Øglemor-fra-min-drøm ikke ville have mig med i sin, og Julie fordi hun hurtigt var indstillet på hele loge-konceptet.

Optagelsesprøverne er:
Øglemor: Sandhed! Pinligste episode på job. Go!
Julie: Konsekvens! Et indlæg kun med ordet "røv" (eller tilsvarende) i passende store og neonfarvede bogstaver. Yessir!

Nå, så havde jeg vist fået lagt den platte stil, og så må det være op til jer andre at rette op på det. Sig lige til hvis det er for plat, så skal jeg nok finde på noget andet. Ama'r.

4 kommentarer:

 1. Shit - jeg har altid syntes loger var fimsede, men den her VIL jeg være med i!

  SvarSlet
 2. Det der, det lyder fandme mærkeligt...og samtidig VILDT spændende. Hey Julie eller Øglemor, tag mig tag mig!!! :-D

  SvarSlet
 3. Kan man nå at korsstingsbrodere RØV? Jeg er så meget med!

  SvarSlet
 4. Julie: Der er ingen tidsbegrænsning, så du broderer bare!! Måske det bliver starten på det der kappe-design?

  Karoline og Tanja: Så må i jo smutte over i Logen og bestå aspirant-prøven!! (jeg har endda lavet et hint!)

  SvarSlet

Vidste du, at kommentarfelter dør, hvis ingen skriver i dem? True story.