søndag den 25. marts 2012

Helt planlagt og spontant spontant

Er kagemæt efter Jydens hele to fødselsdagskager. De andre gæster er taget hjem (vi bliver til tarteletrester) og jeg "hygger" mig med endnu en kedelig virkelig interessant kedelig opgave, til lyden af Niecen der skråler "barn-a fødti Bællehæm, glæder seje Lusalem - leeeelujaaaa"

I går var vi i København på en længe planlagt spontan helt-fri-dag, med raid af Legobutikken (gratis raid, endda), tur på Experimentarium, kvalitetstid med min veninde Coco og burger på det nærmest svinsk gode Haché. Vi havde planlagt en biograftur om aftenen, men så var der ikke rigtig nogen steder der lige var plads, eller hvor filmen ikke startede supersent og så blev vi enige om at tage på cafe og spise dessert i stedet. Inden vi fandt en café der havde noget vi godt gad at have, så vi på hinanden og blev enige om at vi egentlig heller ikke havde lyst til dessert. Men mere en seng. Og så blev vi enige om at tage på hotel. Sådan bare lige fordi vi kunne.

Det er så nok den bedste overhovedet-ikke-planlagte spontane beslutning vi længe har taget. Værelset var bedre end ventet, med en rigtig dobbeltseng og et noget uventet badekar (der er da ellers aldrig badekar på standardværelser, er der?) Så kunne man sidde der ved vinduet og kigge ned over Vesterport, med resterne af ikea-termokande-te i ikea-papkrus og føle sig lidt rig og uendelig fri.

Trætheden fortog sig også lidt efter en tur i badekarret, og stemningen blev endda til noget ægteskabelig hygge, næsten uden det føltes akavet (åh, det med det der sex, den tager vi lige en anden gang) Det var i dén grad lige det vi trængte til og da vi efter en solid (og langvarig) morgenmad og et ekstra karbad begav os mod banegården, var det ret modvilligt. Vi kunne godt have brugt hele dagen i dag derovre også, med solskin og is og cafébesøg - men er det ikke det de kloge siger, at man skal tage hjem fra ferie mens man stadig har lyst til en dag mere?

Nå, men ligemeget hvad, så tog vi i hvert fald hjem med lidt mere ro indeni og lidt mindre længsel.

-----------

PS. Indlægget er skrevet tidligere i dag - Niecen er ikke oppe til klokken ti!

1 kommentar:

  1. Ih, det lyder som en rigtig dejlig dag :-)

    SvarSlet

Vidste du, at kommentarfelter dør, hvis ingen skriver i dem? True story.