torsdag den 1. marts 2012

Fordampning

Indsæt selv spændende indlæg her.

Der har vist været lidt halvdødt på bloggen på det sidste. Men en kan jo kun skrive så mange indlæg om at have travlt. Jeg kunne selvfølgelig også skrive en føljeton om hvad vi får til aftensmad, men det er jo heller ikke ligefrem dybt.

Jeg har sådan en eftermiddag hvor det bare føles som om min hjerne langsomt fordamper og jeg kan slet ikke tage mig sammen til at få ting gjort. Jeg sidder bare og stirrer på computeren, selvom der ikke rigtigt er noget at stirre på. Jeg burde i dén grad slukke og få lavet opgaver, men... meh... I kender følelsen.

Måske jeg bare skulle gå i bersærkermode og rydde op, så her var til at komme til. Tænker af og til at det indre og det ydre rod hænger sammen. Tænker oftere at sammenhængen nok egentlig er at jeg er doven. Hvorom alting er, så er det i hvert fald et faktum at det er nemmere at lave opgaver når man har plads til at lægge sin bog et sted.

4 kommentarer:

 1. Jeg foreslår noget (selvom aftensmad følgeton lyder udmærket)...

  Hvad med afslutningen på julekalenderen ? ;)

  SvarSlet
 2. Alice: Jow jow, men problemet er jo at den skal laves først. Jeg ved det, jeg er et dårligt menneske ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ej... ikke noget dårligt menneske.. Bare travl og med alt for meget andet vigtigere i hovedet :D

   Slet
 3. Jeg overvejede faktisk bare at fortælle slutningen - men det er jo ikke helt det samme uden billederne. Så jeg tænkte at en cliffhanger var meget bedre (og det jeg havde tid til)

  SvarSlet

Vidste du, at kommentarfelter dør, hvis ingen skriver i dem? True story.