lørdag den 14. juli 2012

Det havde jeg da helt glemt

Gammel studiekammerat fra Kbh, der ved et ok sjovt tilfælde har termin seks dage før mig, nævnte lige sin "termins-gruppe ovre på Min-Mave" i en facebook-kommentar.

Oh shit. Termins-gruppe? Bør man det? Er det for sent nu? Orker jeg det egentlig?

Havde egentlig lovet mig selv at i den her graviditet skulle jeg gøre alle de der normale graviditetsting. Men så var det pludselig uge 21 lige om lidt og jeg havde ikke rigtigt gjort noget af det, og måske var det alligevel slet ikke mig?

Forestiller mig forum fyldt med lykkeligt-uvidende gravide, der har været termins-buddies siden de pissede på en pind for fire måneder siden og en masse opdateringer a la "baby sparker :-) KnuZ" som jeg skal være begejstret for hvis jeg vil være med i selskabet. Og måske var jeg i virkeligheden sådan lidt ligeglad med at de endelig havde fået kønnet at vide (for det var bare det herre vigtigZte i hele graviditeten), og orkede ikke helt at forholde mig til en masse børn der skal hedde William og Malou. Ja, jeg ved godt der sådan et sted også bliver snakket om alle de knap så rare ting. Men det orkede jeg måske i virkeligheden endnu mindre at forholde mig til.

Går jeg glip af noget? Misser jeg et kæmpegodt netværk? Dør Baby hvis jeg ikke har en mødregruppe på nettet? Er det bare mig der er blevet gammel og bitter og navlebeskuende?

5 kommentarer:

 1. Var i net-mødregruppe med Cirkeline har en gid veninde fra den gang, hun hang ved efter Cirkelines død. Var også med Gustav. Ser indimellem en der har jævnalderen børn med mig. Men meget af tiden i grupperne er spild af tid og handler om at fremhæve alt det gode man gør og nedgøre de andre gør.
  Orkede det ikke med Harald.

  Til gengæld sagde jeg nej til IRL-mødregrupper med alle børn og det har jeg på ingen måde fortrudt.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg tænker at det er sådan lidt hit-or-miss (og måske mest miss) om der er nogen man klikker med - og det er meget energi der skal lægges i det, hvis der skal være en chance for man får noget ud af det. Kunne selvfølgelig altid tage en lure-runde.

   Til gengæld er jeg helt sikker på jeg skal i en irl mødregruppe. Vi mangler i den grad netværk her i byen, og jeg tænker at en mødregruppe (og fødselsforberedelsesholdet) kunne være et sted at starte. Så kan man jo altid droppe ud hvis det viser sig man ikke kan med de andre.

   Slet
 2. Jeg er i en terminsgruppe på min-mave og jeg har sjældent haft det så sjovt med piger jeg ikke har mødt IRL. Vi taler om alt! Den er efterhånden rykket ind på fb og i går aftes gik det hele op i pik og patter.. det gør det nu egentligt ret tit.
  Der er selvfølgelig nogen der gerne vil pege fingre, men langt de fleste er skidesøde.
  Og der er alle slags, både førstegangs- og flergangs og piger der har mistet.

  Men det er vel op til dig, har du brug for at snakke med andre om din graviditet, så synes jeg da du skulle prøve at kigge derind, ellers kan det da være ligemeget :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er faktisk lige præcis nogle af de ting du fremhæver, som gør at jeg tænker at det måske ikke lige er noget for mig. Facebook og pik og patter... nah....

   Slet
 3. Jeg var inde at lure lidt på nogle af de dersens grupper, men jeg er desværre så meget grammar-nazi at jeg dør en lille smule, når folk staver knus med z og ikke sætter punktum efter en sætning. Og min oplevelse var, at hovedparten af de (sandsynligvis virkelig søde) kvinder, der var på forummene ikke var helt så nøjeregnende med stavning og tegnsætning.
  Desuden fik/får jeg meget af mit behov for online interaktion dækket gennem blogverdenen :)

  SvarSlet

Vidste du, at kommentarfelter dør, hvis ingen skriver i dem? True story.