søndag den 15. juli 2012

Måske er det bare mig der er underlig...

Hurtigt kig på min-mave og jeg tror måske terminsgruppe-overvejelserne er gået fra et måske til et nej. Der er siiiindssygt mange i sådan en gruppe og når jeg sidder og kigger på samtalerne bliver jeg i de fleste tilfælde sådan ret "Og hvad så?" eller "Nåmmen, hvis du tror det er slemt, så..."

Og får totalt myrekryb af den måde de alle sammen tiltaler hinanden "tøser" og har små rosenmønstrede baby-tickers og snakker om barnevognsmærker.

Final straw var tråden om hårfarvning. For det første har man jo overhovedet ikke hørt efter eller læst nogen af de utallige pjecer/foldere/bøger man får udleveret, hvis man er i tvivl om man må farve hår. For det andet:

"Jeg får lyse striber i hver 7 uge hos frisøren. Helt ærligt har jeg ikke lyst til at miste mig selv fordi jeg er gravid" (citat tilfældig bruger på min-mave)

What the fucking fuck?!

4 kommentarer:

 1. Åhhh - jeg kan virkelig godt følge dig. Første gang var jeg med i en men denne her gang kan jeg slet ikke sætte mig ind i nødvendigheden. Kigger dog ind alligevel engang imellem for at se om der bliver diskuteret noget interessant, men jeg bliver skuffet hver gang!

  Lisa, Mor til Victor fra dec. 09 og mor i sep/okt 12

  SvarSlet
 2. Jeg bliver altid så træt af de tusind smileys/emoticons. De gør mig såååå irriteret.

  SvarSlet
 3. -og det med ikke at glemme sig selv, suk altså.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvordan man kan kende en førstegangsmor (ok, måske kun nogle af dem): 1. hun tror stadig på hun kan beholde "sig selv" og "ikke behøver ændre sit liv" efter baby kommer

   Slet

Vidste du, at kommentarfelter dør, hvis ingen skriver i dem? True story.