torsdag den 7. februar 2013

Jeg forstår i øvrigt heller ikke...

...hvorfor man sidder med en tre måneder gammel baby og laver tudesmiley'er over at man stadig ikke har tabt de sidste 2-3 graviditetskilo.

WTF? Eller er det bare (igen) mig der er helt galt på den, når jeg tænker at det der med slankekur måske godt kunne vente?

5 kommentarer:

 1. Du rammer mig! Men det gjorde sygeplejerske/veninde/storesøns pædagog også, da de alle i løbet af de første uger efter fødsel spurgte om der var én mere i maven. Og da bekendt spurgte om jeg var gravid to måneder efter. Her taler vi også ti kg og minus mulighed for at passe tøj - graviditetstøj er alt for stort, almindeligt tøj for småt. Så jeg er dem! Men sejt du ikke er:)

  SvarSlet
  Svar
  1. In all fairness er der heller ikke nogen der er kommet med den slags kommentarer til mig (Og hvad sker der lige for folk?!)

   Der er til gengæld en der har sagt "og du har da allerede en fin figur igen" - jeg tænker lidt at hun måtte være blind, efter som min meget fremtrædende fødepølle/muffintop og rimeligt brede lår og hofter ikke rigtigt falder indenfor den gængse definition af "fin figur"

   Jeg synes bare det er den fedeste undskyldning i verden "Ahmmen, jeg har også lige født"/"Jamen jeg ammer stadig" og gruer seriøst for den dag den ikke går længere. Så er jeg jo bare almindeligt fed igen

   Slet
 2. Det kommer vel an på hvem man er, hvordan man har det med sin krop og så videre. Jeg er vildt taknemmelig for, at mine graviditetskilo ret hurtigt forsvandt og min krop kom sig hurtigt, så jeg kunne løbe (elsker, elsker, ELsker) og passe mit tøj. Men det er mig. For andre - heriblandt dig - er det anderledes. Hepper på, at vi en dag i samfundet får plads til alle slags uden mystiske og/eller velmenende kommentarer

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh, men det er også bare fordi jeg synes det er så ærgerligt at der sidder nogen og er kede af deres krop og synes de skal leve op til et eller andet ideal, eller omverdenens forventninger. I stedet for det bare var ok at man er lidt lasket og har strækmærker og lugter af gylp.
   Og jeg er heller ikke ovre i "prop dig med kage og se ud som et svin". Det er bare så ærgerligt at være ked af noget man ikke kan ændre, når nu det ikke er noget der gør en til et dårligere menneske (namely at vægten viser et par kilo mere end for et år siden)

   Slet
 3. Jeg havde dejligt store planer om at blive helt fin igen efter fødsel. Måske ikke sådan skide hurtigt men alligevel hurtigt nok. Så min søde man forærede mig en bog om noget mad, der kunne hjælpe. Men du hvad så? Vupti i forordet stod der, at jeg pænt kunne lægge bogen på hylden og finde den frem når jeg var færdig med at amme.
  Så spiste jeg en masse kage i stedet for, hvilket desværre resulterede i at jeg aldrig fik min figur tilbage efter fødsel nr et. Må prøve igen når jeg skal trykket Alfen ud og ammet færdigt.

  *fruF

  SvarSlet

Vidste du, at kommentarfelter dør, hvis ingen skriver i dem? True story.