mandag den 18. februar 2013

Dét var der ingen der havde fortalt

Nåmmen, kender I det at Baby beder om mad, men så bare skriger i stedet når hun bliver lagt til? Ikke? Det er ellers rigtig sjovt. Især når det står på sådan en hel dag. Til sidst begyndte hun at skrige inden hun overhovedet begyndte at sutte.

Og kender I så det at ens bryster bliver gigadont store og psykopat ømme, fordi der går 16 timer imellem Baby vil spise? Og man når jo at blive sindssygt bekymret i løbet af de der 16 timer, fordi et enkelt bryst tre gange i døgnet bare ikke helt virker som nok i længden.

Nu må vi se hvordan det går i dag. Hun har startet dagen som i går, med mad fra hvert bryst med to timers mellemrum (farvel kun-en-enkelt-amning-mellem-sengetid-og-stå-op), så der er måske umiddelbart udsigt til successen bliver gentaget. Især fordi jeg i dag starter med store, ømme boobies med alt for meget mælk.

Jamen, jeg elsker da at blokamme. Igen igen. Dagevis med spændte bryster og en baby der ikke kan følge med. What's not to like?

10 kommentarer:

 1. Åh ja. Blokamning. Havde jeg helt glemt, men det gjorde jeg faktisk ret meget i, da Øglen var bittelille. Fordi hun nemlig havde en periode, hvor hun skreg, når hun fik mad, og græd, fordi hun var sulten. Det er helt vildt sjovt (!)

  Krydser fingre for, at det går hurtigt over, og at de store, ømme boobies snart bliver lidt mindre ømme. Og at Gryntegrisen bliver lidt mere tilfreds med måltiderne.

  SvarSlet
  Svar
  1. Og glem ikke gråden over at den lille mave driller!

   Slet
 2. Jeg forstår slet ikke hvad du skriver , tror jeg?

  Skriger hun pga for lidt eller for meget mælk?

  Og er blokamning ikke bare "vennen fra helvede" der giver brystbetændelse og senere nedsat produktion i det andet bryst?

  SvarSlet
  Svar
  1. For meget mælk. Det er en tilbagevendende begivenhed her i huset. Og blokamning er kuren. Jeg ammer jo fra begge bryster, bare på skift, så der går længere imellem de bliver tømt (og min &"%#¤ krop dermed fatter at der skal produceres mindre) Det har endnu ikke givet brystbetændelse - hvis der er tegn på knuder malker jeg lidt ud efter hun har spist.

   Slet
  2. Arh ja - så forstod jeg.
   Jeg ammede også kun fra 1 bryst pr måltid - helt til vi stoppede med det amning. Jeg havde også meget meget mælk - her hjalp det at tage noget af det tynde ud først, så han kun fik det tynde (og det løb knap så hurtigt)...

   Hurra for at undgå brystbetændelse - det er bare så vigtigt at få de dumme knuder væk.

   Slet
 3. Herligt når der ikke er lighed mellem udbud og efterspørgsel - krydser fingre for, at niveauerne snart finder hinanden igen. (Og bliver helt vildt vemodig over, at der ikke er så længe til, at jeg skal skrue helt ned og slukke for det dér amning...)

  SvarSlet
 4. Øh - hvad er blokamning? Føler at jeg burde vide det efter både enkelt- og dobbeltamning på cv'et, men jeg kan ikke lige komme det i hu. Enlighten me please :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg måtte også selv grave svaret frem - men det viste sig at være det vi allerede gjorde. Hun får kun mad fra et bryst af gangen, med (minimum) x antal timer imellem, så produktionen ikke bliver stimuleret så meget

   Slet
 5. Uh det lyder ikke rart. Blokamning var altså også et helt nyt begreb for mig at læse om, men her har det jo så heller ikke kunne komme på tale, når jeg kun har ét bryst ;-) eller måske har jeg bare blokammet hele vejen igennem :-D I stedet blev det hurtigt nødvendigt at supplere med flaske 3x dagligt, men det gjorde det jo så meget nemmere for far at hjælpe til på madfronten, stor fordel.
  Jeg håber det går bedre og at Grynten og dine bryster er blevet synkroniserede :-)

  SvarSlet
 6. Åh, det er noget med appetitspring frem og tilbage... husker svagt noget om det... og husker også følelsen af store, ømme, overspændte bryster, når der gik for lang tid mellem måltiderne 8-O

  Hold ud, det bliver bedre!!

  SvarSlet

Vidste du, at kommentarfelter dør, hvis ingen skriver i dem? True story.