fredag den 13. juli 2012

Græsenke

Så er Manden taget afsted ud for at lege frivillig, og kommer ikke hjem igen før næste søndag. Savner ham allerede og ved ikke helt hvordan jeg skal få tiden til at gå. Er bygget til tosomhed, og er ganske forfærdeligt dårlig til at være alene med kun mig selv længere tid af gangen.

Overvejer kraftigt bare at gå i seng med det samme... men så var det (provins)Byen Ved Vandet havde Open By Night, og derfor meget høj, og meget dårlig, livemusik ummidelbart nedenfor min lejlighed. Jaja, jeg ved godt jeg plejer at være svært begejstret for lejlighedens centrale beliggenhed, men det gælder ikke når der er kulturnat, open by night, cirkus, amatørteater og/eller havnefest. I hvert fald ikke når jeg er taget hjem og klokken bliver over 22. Hallo, efter 22 var der ro. Er da et alment gældende koncept (og så ikke et ord om at jeg er gammel og sat)

Kunne selvfølgelig også dulle mig totalt op og gå ned og lege groupie? Ikke?

Nå, men det var også den der ubærligt lange alene-uge vi kom fra - hvem kommer og underholdr?

UPDATE: WTF?! Nu spiller de gudhjælpemig Just Dance nede i live-teltet... på rock-band måden?!

6 kommentarer:

 1. En uge! Det lyder som himlen! Nå øh - der fik jeg lige projiceret mit eget behov over på dig. Suk. Kan godt se at det måske ikke er så fedt, hvis man er skabt til tosomhed. Så er det heldigt at der er en lille besætter inde bag dit maveskind til at holde dig ved selskab :) Håber du klarer dig - også selvom de forsøger at drive dig ud på vanviddets rand med balleversioner af god musik undervejs. Be strong!

  SvarSlet
  Svar
  1. Nu har Just Dance aldrig just været god musik - men det var, sjovt nok, dobbelt op på dårligt i "rock"-version.

   Og skal vi bytte? Så holder du fri og jeg tager dine unger. Så kan du nå at savne dem længe nok til du har glemt de kunne være trælse, og jeg bliver træt nok til at synes et helt døgn for mig selv kunne være sjovt.

   Slet
  2. Og her gik man lige og troede at det var David Bowie de var ved at ae med en rive, men den hedder vist Let's Dance og er helt sikkert god musik.

   Det lyder sgu ellers som et ret fint tilbud du kommer med der. Er sikker på at Il commandantes nok skulle holde dig beskæftiget. Tror måske du ville blive træt før jeg gjorde det :)

   Slet
 2. Rikke: Jeg siger ikke et ord om alder når den første tanke der falder dig ind et David Bowie (og det er unægteligt et godt nummer)

  Og jeg har engang været au pair for tre drenge under syv. Et par dage kunne jeg nok klare (men så måske heller ikke meget mere)

  SvarSlet
 3. Haha - det er pænt af dig - det med alderen, men selv jeg, var en vårhare, da DB var i hans prime :) Au pair for tre drenge under syv år. Jeg bøjer mig i støvet, som den lyvogtyve-årige jeg er. Det havde jeg aldrig overlevet. Det er et under at jeg har klaret mig gennem de første to+ år som trebørns-mor.

  Sov godt :)

  SvarSlet
  Svar
  1. I øvrigt. Jeg skal til England i august. Sig til, hvis du skal have noget te med hjem :)

   Slet

Vidste du, at kommentarfelter dør, hvis ingen skriver i dem? True story.