torsdag den 30. oktober 2014

Hvori der alligevel er lego

Vi har egentlig besluttet at vi pt. har nok lego (CHOK CHOK). Vi er ved at løbe tør for plads og penge, og er for længst løbet tør for tid. Vi har faktisk en stak uåbnede lego-æsker inde i skabet (CHOK CHOK igen).

Men. Så var der noget med at jeg havde lovet Manden Ecto-1 - bilen fra Ghostbusters - og vi skulle jo alligevel købe julekalendere. Jamen, det tæller jo ikke som lego på den måde, vel. Nåja, og så var der vist noget med Gryntegrisens fødselsdag lige om lidt (seriøst CHOK CHOK, der). Hun skulle egentlig heller ikke have mere lego, men så kom vi i tanke om det perfekte sæt til hende.

Så vi var lige en tur omkring vores lego-pusher, Legen.dk.** Som havde tilbud på lige det sæt Grynten skulle have, og de havde (selvfølgelig, fristes jeg til at sige) også tilbud på julekalendere. Men ingen Ecto-1 - det er et lego exclusive sæt, så som udgangspunkt skal man i lego-shoppen (men i (endnu en) parentes bemærket, så har de altså tit en del exclusive og hard-to-find på legen.dk også)

Normalt handler vi faktisk ikke i lego-shoppen. Ville jeg sige. Men det er selvfølgelig ret meget løgn, for der er jo en hel række sæt man kun kan få der. Men. Der er aldrig tilbud på noget og man kan ikke få udgåede sæt. Vi er dog tilmeldt VIP-programmet (butofcourse) og optjener VIP-point, svarende til 5% af ordrens værdi. 10%, hvis der er kampagne.* Desuden har Lego-shoppen fri fragt over 400kr, hvorimod vi på legen.dk skal over 1000kr (men fragten er kun 39kr så det er til at overkomme). Så det bliver ofte et større regnestykke når vi skal have nyt lego.

Denne gang endte det faktisk med det godt kunne betale sig at handle i lego-shoppen: dobbelt-op på VIP-point og et exclusive promo-sæt på 100 klodser (sæt på den størrelse koster normalt omkring 100kr)


*Man får 1 point for hver ti kroner man bruger i lego-shoppen. Vi har i vores VIP-tid optjent 685 point. Ahem.
**Legen.dk omtaler og anbefaler jeg gerne uden at få noget for det, for de har altid tilbud og deres kundeservice er i top.

PS. Sorry, hvis det lyder helt vildt som et reklame-indlæg. Det er det ikke. Det var bare det der røg ud i dag. Jeg lover det er helt normale og hverdagsagtige betragtninger her i huset.

1 kommentar:

  1. Hahahha. Jeg elsker at det er hverdagsbetragtninger❤️

    SvarSlet

Vidste du, at kommentarfelter dør, hvis ingen skriver i dem? True story.