mandag den 1. oktober 2012

Cake?!

Jeg er blevet sulten. Sådan permanent. Tror den lille Baby derinde har sat gang i slutspurten. Det gør mig egentlig ikke noget, bortset fra at det jeg har lyst til er junk. Pizza, hvidt brød, nachos, fritter (m/ mayo), mozarella-sticks.

Og kage. Jeg har rigtig, rigtig meget lyst til kage. Gooey buns og brunsviger og træstammer og den der lyserøde hindbær-roulade nede fra Kvickly. Eller måske kringle eller en karamel-muffin fra 7-eleven?

En del af mig er totalt "fuck it, du har otte uger til termin og så må man gerne bare sidde på sin flade og kværne junkfood og kage" Men så er der (desværre/heldigvis) den anden del af mig, som har formået at holde vægtstigningen nede på 6kg indtil nu, så der derfor er udsigt til at jeg pænt holder mig omkring de anbefalede 8kg i alt. Hvis jeg altså ikke går i totalt fråder-mode. Nåja, og så den lille detalje med, at det forholdsvis moderate sukker-indtag jeg har arbejdet mig ned på, nok er ret meget bedre for både mit og Baby's helbred.

Men jeg har stadig lyst til kage. Og en snack-kurv.

4 kommentarer:

 1. Kan du snyde trangen med en 'lidt, men godt'-politik?

  SvarSlet
  Svar
  1. Ikke rigtigt. Så egentlig hellere lade helt være. Eller gå amokka engang imellem. I dag, fressembel, hvor alting bare er træls fordi Manden er syg

   Slet
  2. I det mindste er det kage og junkfood og ikke kridt og græs og andre mærkelige ting. God bedring til manden.

   Slet
  3. Haha. Ser du barsels-tv med underlige afhængigheder?

   Slet

Vidste du, at kommentarfelter dør, hvis ingen skriver i dem? True story.