søndag den 28. oktober 2012

Og om lidt kommer min mor

Nogle gange vil man bare gerne have sin mor. Heldigvis kunne hun godt finde et hul i sin kalender og komme over, selvom de lige har været her.

Der er mange ting jeg gerne vil snakke om. Men problemet er at få hul på det. For selvom jeg har sagt det tusind gange inde i mig selv, så er det som om jeg slet ikke kan få ordene ud af min mund.

Ordene om hvordan jeg har det, ordene om hvad vi har tænkt os omkring Baby, ordene der presser sig på efter psykiateren har revet hul på en masse ting. For hvor åndssvagt virker det ikke lige at tage problemer op, der er 10-15-20 år gamle? Især når nu det ikke (rigtigt) er problemer længere.

Men samtidig trænger jeg også til at sætte ord på. På alle de ting jeg ikke kunne sætte ord på dengang. Jeg trænger til at få renset ud, gjort rent bord, clean slate. Især nu hvor Baby kommer lige om lidt, og det er mig der står og skal opdrage nogen og forsøge ikke at fucke det op.

Jeg ville så gerne ikke slæbe rundt på hele min fortid altid.

8 kommentarer:

 1. Held og lykke. Du er mere modig end jeg!!!

  SvarSlet
  Svar
  1. Vi får se. Har jo ikke fået munden på gled endnu!

   Slet
 2. Ja, held og lykke! Håber, det går/er gået godt. Uanset hvad, så synes jeg, det er sejt at have sat sig for at få renset ud og adresseret ting, der måtte ligge og ulme. Uanset, hvor længe siden, det så er, de er sket.

  SvarSlet
 3. Jamen, det er jo NETop, når man selv står over for udfordringen at opdrage et lille menneske, at alt det gamle dukker op igen.

  SvarSlet
 4. Jeg håber, at du fik talt. Måske bare et lille pip, og at det førte mere med sig, så du nu føler dig lidt mere klar. Der er ting der kan gøre så ondt igen, selv om det er hundrede år siden. Men flot du prøver at Få ordene ud.

  SvarSlet
 5. Bare det at du overvejer at få sagt noget synes jeg er sejt. Meget længere end jeg er i min proces. Får vi mon en update på, om det lykkedes dig at få åbnet munden?

  I øvrigt tror jeg, at det er meget sundt, at du vil "rydde op" i din egen barndom, nu hvor du er på nippet til at være primær person i et andet menneskes barndom. Det tror jeg, de fleste mennesker (kvinder?) gør i større eller mindre grad.

  Kram til dig

  SvarSlet
 6. Er helt enig med de kloge damer herover. Både i forhold til at få talt ud om nogle ting, som har ligget og ulmet i lang tid, og også i forhold til at få det gjort, nu hvor du selv står og skal tage dig af et andet lille menneske, som er fuldstændigt afhængigt af dig og Manden. Og det kan man vel lettere gøre, hvis man har fået renset ud i sine tanker og er helt fortrolig med sin mavefornemmelse.

  SvarSlet

Vidste du, at kommentarfelter dør, hvis ingen skriver i dem? True story.