onsdag den 17. oktober 2012

Netflix!

Hvorfor sover Manden, når vi skal se Dr. Who og Sherlock og Supersize Me og Precious og Glee og Spooks og Shaun the Sheep... og og og GAMLE AFSNIT AF DE UNGE MØDRE!

Ok, nej, der var måske mest lidt ældre afsnit af serier vi havde set og film vi allerede har på dvd. Men det er gratis. I en hel måned. Og så passer det jo lige med at jeg kan sidde og streame gamle serier og film jeg har set indtil Baby kommer. For den kommer jo et par uger før termin. Blev der sagt.

9 kommentarer:

 1. Tjek. Men hvadøøhh - Har Netflix kun film og sager som har været vist på dansk tv, eller hvodden?

  SvarSlet
  Svar
  1. Hmm... blogger åd mit svar?

   Nå, men det var noget med at jeg tror de serier der ligger der nu er sådan nogle der har været vist på dansk tv, for der er rettighederne jo forhandlet for Danmark.

   Og at film-udvalget er ok - måske lidt a la Blockbusters favorit-film-kategori. Ret meget at vælge imellem, men ikke noget sådan rigigt nyt, og ikke noget af det virkelig dyre (men der findes jo mange gode film der hverken er nye, eller storfilms-agtige)

   Slet
  2. Og mon ikke der kommer mere på efterhånden - det er jo kun lige startet i Danmark. Det håber jeg i hvert fald. Eller måske ikke? For hvis det bliver godt bliver jeg jo nødt til at fortsætte efter den første måned og så bliver det dyrt...

   Slet
  3. Jeg er helt enig. Små film er dejlige. Og der findes for eksemple mange gode svenske film.
   Måske kommer der mere..ved det ikke helt. afhænger nok i hæj grad af hvor mange penge de tjener...for aå skal de jo til at forhandle film og serier hjem selv... Meen..lad os håbe!

   Slet
 2. Dr Who er SKIDEuhyggeligt! I al fald det med aliens og stilheden.

  SvarSlet
 3. Ja, må håbe at udvalget bliver lidt bedre, bredere og mere opdateret med tiden.
  Men jeg har da lige Netflix'et The Kennedys de sidste par dage. Og det skulle undre mig, hvis Netflix ikke vil blive (mis)brugt lidt rigeligt hjemme hos os i den kommende weekend.
  Indtil videre er jeg overvejende positiv. Og den første måned er jo også gratis :-)

  SvarSlet
 4. Håhr, mand. Gamle afsnit af De Unge Mødre. Måske man liiige skulle genoverveje den danske udgave af Netflix endnu engang. På den anden side, så er der nok ikke de fire sæsoner af Breaking Bad, og den ville jeg da nok ikke lige undvære for noget! :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, for det er jo ikke fordi de genudsender De Unge Mødre i evighedsloop på kanal 4. Haha.

   Slet
  2. Har ikke Kanal 4, desværre, for så skulle du se en, der sad klinet til skærmen og så evighedsloopet. Har faktisk kun Netflix for tiden og har ikke udsigt til at få 'rigtigt' tv foreløbig. Fantastisk på mange måder, men savner altså lidt De Unge Mødre fra tid til anden ;)

   Slet

Vidste du, at kommentarfelter dør, hvis ingen skriver i dem? True story.