onsdag den 30. januar 2013

The neverending story

Hvad så, læsere? Skal I lige have et afsnit mere i Barnevognssagaen? Jamen det er da det I skal.

Nå, men for lige at opsummere: Ekspediento Blanko sagde jo i sin tid at man godt kunne bruge den madras der fulgte med, men at den bare ikke var den bedste, og så blev vi enige om at vi jo kunne prøve den (eller, dvs., jeg blev så træt af at diskutere med hende at jeg sagde "FINT! Så må jeg jo hive fat i jer hvis det ikke er i orden")

Madras kan ikke bruges. Er noget lort. Har givet den fair chance, men duer ikke. Så jeg skriver til Babysam. Til moderskibet, fordi jeg er trip-trap-træt (tak, Anders Matthesen) af Babysam i Odense. Hvilket jeg også skriver i mailen. Alligevel bliver den videresendt til naragtig butik(schef), der 14 dage senere nedværdiger sig til at svare. Og den mail er simpelthen så god, at jeg synes I skal have den i sin helhed (eller i hvert fald i en kun-let-redigeret udgave)

"Hej Konen ..

Vi er altid glade for vore kunder tilkendegiver oplevelserne i vores butik og vi derved har en fornemmelse af, hvordan vores service opfattes.
Vi arbejder meget med at have et attraktivt serviceniveau og ser det som en af vore fornemme opgaver, at vore kunder er tilfredse.

Naturligvis er det ikke optimalt, at du ikke er informeret tilstrækkelig fra vores side og det skal jeg beklage.

De madrasser der som oftest er med i den fra leverandøren til barne- og combivogne vil når de benyttes til det daglige brug være utilstrækkelig
til den ønskelige komfort.
Derfor har vi i butikken og anbefaler ligeledes til købet; en madras af bedre kvalitet og ofte en helsemadras eller naturgummi madras – fx; Dunlopillo.

I Jeres søgen efter den mest hensigtsmæssige madras til Jeres vogn – vil jeg naturligvis gerne stå til rådighed for fremvisning og information.
Har prøvet at kontakte det opgivende mobilnummer – I er velkommen til at give mig et kald på *telefon* eller på *mail*

Venlig hilsen,
Butikschefen"


Jeg sætter især pris på det afsnit hvor han diskret forsøger at sælge os en Dunlopillo-madras. Nå, men jeg skrev fluks en syrlig mail tilbage om at det jo ikke kan passe det er os der skal betale for at deres medarbejdere ikke har styr på tingene (for 117. gang!!!)

Så ringede jeg til Forbrugerrådet. Bare for at høre om jeg egentlig havde noget at have mit krav i. Det har jeg så, mener de, og Rare Dame Fra Forbrugerådet sagde at jeg endelig skulle sige jeg havde snakket med dem, næste gang jeg havde fat i ham. Hun sagde også at sådan en madras jo er under bagatelgrænsen for hvad man kan klage over i Forbrugerklagenævnet, men så sagde jeg, som sandt er, at det ikke gør så meget, for jeg ville egentlig bare vide om det gav mening at blive ved med at være efter det der Babysam. Det gør det jo så, og nu bider jeg mig fast som en pitbull og giver ikke slip før nogen har hostet op med en madras.

Nu er det så ved at være en uge siden Butikschefen skrev (og jeg svarede), og det synes jeg egentlig er længe nok til at komme med en venlig, serviceminded løsning. Så nu skrev jeg til ham igen (igen igen igen). Den mail må I også få en sin helhed, for den er ikke særlig lang. Men indeholder tilgengæld tunge ord som "forbrugerrådet" og "krav".

"Hej Butikschef,

Jeg har snakket med Forbrugerrådet, der giver mig ret i, at når vi har fået at vide det ikke vil være nødvendigt at købe en madras til vognen, så skal der følge en anvendelig madras med. Det er ikke bare "beklageligt" at en af jeres medarbejdere har fejlinformeret os - som forretning må I stå inde for hvad jeres medarbejdere siger. Vi har krav på en anvendelig madras, som vi blev stillet i udsigt, hvadenten det er sådan I normalt gør eller ej.

Min mand har i øvrigt også lige gjort mig opmærksom på at vi stadig ikke har modtaget vores købsbevis.

Jeg ser frem til at høre fra dig snarest.

Med venlig hilsen,
Konen"


Jeg elsker at underskrive den slags "med venlig hilsen" Når det man i virkeligheden mener er "må din røv klø og dine arme være for korte"


8 kommentarer:

 1. I er så seje! Må BabySamblive trukket gennem sølet og hoste op med madrasser til samtlige vordende mødre, som de har "fejlinformeret" gennem tiden!

  SvarSlet
  Svar
  1. Man burde faktisk være efter barnevognsproducenterne. Det lød på hende fra Forbrugerrådet som om det var lige på grænsen at de skriver "madras medfølger" når det der følger med ikke kan anvendes som sådan - fordi man som forbruger med rimelighed kan forvente at det der følger med kan bruges som madras, når det er skrevet på den måde.

   Slet
 2. Irriterende saga I desværre har fået rodet jer ud i, men på dine læseres vegne, siger jeg tak for god underholdning.

  Og må I så snart få den madras. Og må hans arme helt ærligt være for korte!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, og hans sokker blive væk i vask!

   Slet
 3. Jeez, de er da nogle hundehoveder! Ih, hvor jeg glæder mig til at høre, NÅR I har fået en lækker, smækker madras. (PS: hvad SKER der for, at de madrasser, der sælges med vognene ikke dur?!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ej, ikke jinx'e det!

   Jeg er også meget spændt på hvornår (om) han svarer

   Slet
 4. Jeg er vild med, at Butikschefen åbenbart er for stor en mand til et nedværdige sig til brug af komma. Det var først i 3. gennemlæsning, at jeg forstod, hvad han skrev:)

  Vi fik at vide, den gang vi købte vores barnevogn til Krabben, at de (Babysam i Kgs. Lyngby) anbefalede at man købte separat madras fordi madrassen i barnevognen ikke var god nok. Så der ER jo vitterligt forskel på hvad de siger i butikkerne. Så må de jo bede deres medarbejdere rette ind eller what evs..
  Men jeg håber, at I får en svinedyr Dunlopillo-madras på et tidspunkt ganske snart

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er fantastisk. Især fordi han insisterer på at bruge lange, indviklede sætninger. Men jeg tror ikke lige det er noget der skal ordnes telefonisk - af en eller anden årsag foretrækker jeg at have hans ord på skrift. Ha.

   Slet

Vidste du, at kommentarfelter dør, hvis ingen skriver i dem? True story.