torsdag den 20. november 2014

Hvori boligstøtte-ansøgningen bliver ved med at være en kilde til uendelig morskab

Så fik Manden en mail om boligstøtte:

"Kære ansøger

Der er nye oplysninger om din ansøgning om boligstøtte.

Gå på www.borger.dk/boligstoette-status og log på med din NemId/digital signatur.

Venlig hilsen
Udbetaling Danmark"

Så går han selvfølgelig ind på borger.dk og logger ind for at se de nye oplysninger.

Hvad der står, spørger du i åndeløs spænding?

"Færdigbehandlet", såmænd (og kun tre uger efter svar-fristen udløb)

Men står der noget om, hvad svaret på ansøgningen er?

Nej. Selvfølgelig ikke.

Men hvad skulle vi dog også bruge den oplysning til.

Vi har jo søgt boligstøtte fordi vi har så pissemeget økonomisk overskud, at det er helt ligemeget hvor vi kan budgettere med.

Nogle ville måske mene, at Udbetaling Danmark bare kunne have skrevet direkte i mailen "Din ansøgning er nu færdigbehandlet".

Eller at opdateringen om boligstøtte burde blive sendt til ens e-boks, hvor man jo alligevel skal tjekke al sin anden post.

Men det er jo det offentlige.

3 kommentarer:

 1. wuhu. Eller noget. Fedt at I i det mindste har fået søgt! Det er rart med de penge, hvis altså det betyder, I får dem.. I de svenske statistiker for gældssanering (arbejdsrelateret) står der indledt vs afvist og hvis man overfører det til jeres situation (fordi det kan man jo ikke) så er færdigbehandlet det samme som, at I får pengene. Eller det krydser jeg ihvertfald fingre for.. Og hvad sker der for at borger.dk og e-boks ikke er det samme? Og for at man ikke kan krydse af et sted, at man bare vil have det hele (eller det meste) pr mail (og så kunne man vel logge ind med nemid via mailen, hvis det var herrepersonfølsomt).

  SvarSlet
  Svar
  1. Går bestemt ud fra vi får pengene, eftersom vi er berettiget til dem. Og jeg har selvfølgelig en rimelig ide om hvilket niveau vi taler om.

   Men det er bare så latterligt skruet sammen. Tydeligt designet til at ingen skal kunne finde ud af det

   Slet
 2. Da jeg søgte boligstøtte til min nye lejlighed hørte jeg intet fra dem i over en måned. Hver gang jeg gik ind og tjekkede stod den bare som modtaget. Så til sidst ringede jeg til dem og spurgte hvorfor der ikke skete noget.
  Det var så fordi jeg jo boede sammen med en mand! :-O
  ...øh ok... så når jeg skriver på ansøgningen at jeg bor alene sammen med min datter, så synes I ikke at det måske var en ide at tjekke lidt op på det.
  Men det var så mit eget problem åbenbart... hvor fanden skal jeg vide fra at tidligere lejer ikke har flyttet sin adresse? Suk... men jeg fik da mine penge!

  SvarSlet

Vidste du, at kommentarfelter dør, hvis ingen skriver i dem? True story.