fredag den 28. november 2014

Hvori Manden har ødelagt mit barn

En dag, for et par uger siden, var jeg lige ude at tisse (altså, det har jeg også været siden), og så da jeg kom tilbage til stuen, ikke fem minutter senere, stod Gryntegrisen og sagde "Mere Bamses Venner! Mere Bamses Venner!"

Som ethvert fornuftigt menneske ville gøre brølede jeg til Manden: "HVAD HAR DU GJORT VED MIT BARN?!?!?!"

Han forklarede, at Barnet havde taget kjole på og havde lignet en huladanser, og så spillede han Hula hula baby for hende.

Jeg tog en dyb indånding og mindede mig selv om, at han er fra Udkantsdanmark, og derfor af og til har en noget tvivlsom musiksmag. Og trøstede mig med, at hun jo ville glemme det hele igen dagen efter.

Det gjorde hun ikke. Det første hun gjorde da vi stod op, var at tage kjole på og kræve "Mere Bamses Venner!" Jeg måtte forklare hende, at det kun er Far der kan finde den slags musik (for jeg kan virkelig ikke holde det lort ud), og så fandt vi noget andet at danse til. Siden har vi (heldigvis) ikke hørt mere til det.

Indtil i dag.

Manden står efter badet og har bundet håndklædet om livet. Til stor morskab for Barnet (?). Manden vrikker med hofterne og synger "Hula hula, Grynte". Men det skulle han så ikke have gjort.

"NEJ, Far! Hula hula BABY!"

Hvorefter hun demonstrerede hvordan man danser hula.

Han har ødelagt mit barn. Permanent.

Det næste bliver vel at han tager hende med til kræmmermarked.

5 kommentarer:

 1. Nej nej nej :(
  Jeg er glad for, at min mand ikke hører den slags! Han skal nok formå at ødelægge barnet på andre måder...

  SvarSlet
  Svar
  1. Heldigvis er det også kun momentane udfald i Mandens musiksmag. Normalt hører han Mumford & Sons, Bruce Springsteen, Steve Earle og mere i den dur. Og han er god til kun at høre det dårlige musik når jeg ikke er der.

   Slet
 2. Åh tak fordi du nævner kræmmermarked. Hele min mands familie synes bare det er det fedeste i hele verden, og jeg er ved at dø. Dog synes jeg, at bamses venner er LIDT søde ;-)
  /heidimor04

  SvarSlet
  Svar
  1. Længe leve udkantsdanmark! Nu har vi været gift i seks år, og det er (pyha!) heldigvis lykkedes mig at slippe uden om kræmmermarkedet samtlige år. Der var tradition for at Bamses Venner spillede lørdag aften - en begivenhed der åbenbart var årets højdepunkt - men så gik Bamse desværre hen og døde. Men for at det ikke engang skal være løgn erstattede de ham med Stig Rossen - og Bamses Venner (indsæt selv smiley der himler med øjnene)

   Slet
 3. Jeg er vokset op med Bamses venner til den lokale byfest. Det var ham der startede festen hvert år: "Hva så Galten, ve' do' dans' mæ' mig?" haha!
  Kammas far kunne ingen børnesange da vi fik Kamma, så da hun kun var få dage gammel, valgte han at synge Vimmersvej for hende. Og så var det pludselig dén sang der skulle synges for at hun ville falde til ro. I et helt år! :-O

  SvarSlet

Vidste du, at kommentarfelter dør, hvis ingen skriver i dem? True story.