lørdag den 18. juni 2011

Ronan

Torsdag d. 16 juni klokken 09.34 kom vores lille dreng Ronan til verden.

Hans lille hjerte havde givet op og tirsdag eftermiddag blev fødslen sat igang. Forløbet var så godt som vi kunne ønske os under omstændighederne.

Vi havde ham hos os den første dag og vores nærmeste kom og så ham. I går lyste hospitalspræsten velsignelsen over ham og det var så smukt, når nu vi ikke kunne få ham døbt. I eftermiddags puttede vi ham i hans lille kiste med ting fra alle dem der elskede ham.

Savnet er så ubeskriveligt stort og vi glemmer aldrig følelsen af hans lille krop i vores arme.

10 kommentarer:

 1. Ord er så fattige. Det gør mig virkelig, virkelig ondt...

  SvarSlet
 2. Det er ikke til at bære...og så er det bare sådan alligevel. Hvor er det svært. Det gør mig ondt - Mange tanker og medfølelse herfra.

  SvarSlet
 3. Jeg har læst med og følt med dig og håbet med dig og nu er jeg ked af det med dig. Jeg er blot en fremmed, med svære graviditeter bag mig, som faldte over din blog og blev ved med at læse. sikke noget lort at det skulle ende sådan. Ønsker dig, jer alt det bedste i verden og at I må komme nådigt igennem den næste tid. Mange tanker Helle

  SvarSlet
 4. Jeg har fulgt med, men aldrig kommenteret. Det fortryder jeg nu...
  Jeg er meget ked af det på jeres vegne. Håbede virkelig på det bedste for jer alle 3.

  KH

  SvarSlet
 5. Tillykke med jeres søn - jeg er sikker på at han er smuk og dejlig.
  Og hvor gør det mig ondt, at I allerede skal sige farvel til ham igen. Det er så ubegribeligt og uretfærdigt og slet ikke noget, man har lyst til at lære at leve med.

  Jeg har også fulgt med på sidelinjen i den sidste tid. Jeg mistede min lille søn (uge 26) for lidt over en måned siden. Han blev født ved kejsersnit og levede i 5 dage i en kuvøse på Riget. Han var smuk og perfekt og jeg savner ham hvert et sekund. Sorgen er altopslugende og altædende, og vil formentlig bo i dig resten af dit liv, men mon ikke også der bor en stolthed over dit smukke barn og en vilje til at bære ham med dig, selvom han ligger på kirkegården.

  Jeg sender dig mange tanker; der er ikke noget man kan gøre eller sige, som kan fjerne sorgen fra dig. Men jeg håber du (og jeg) med tiden kan lære at trække vejret igen og samle resterne af livet sammen.

  SvarSlet
 6. Lille bitte Ronan.
  Gid jeg havde ord, der kunne trøste og lindre, men det har jeg ikke, og ethvert forsøg på det vil formentlig føles tomt og ligegyldigt.

  Jeg sender dig og Manden mange, mange tanker!

  SvarSlet
 7. NEJ NEJ NEJ! Jeg sidder her med tårer i øjnene. Hvor er det dog uretfærdigt! Havde sådan håbet at din historie ville ende godt. Jeg sender jer tusind tanker!

  SvarSlet
 8. Hvor gør det mig ondt!! Har fulgt lidt med på sidelinjen og heppet og håbet på at Ananasen klarede det. Hvor er det dog frygtelig sørgeligt at det skulle ende sådan. Sender mange tanker herfra....

  SvarSlet
 9. Det gør mig så uendelig ondt for jer. Det er så uretfærdigt.

  SvarSlet
 10. Nejnejnejnejnej. Jeg har været væk fra Blogland i ugevis og ser først dine opdateringer nu. Det gør mig så uendelig ondt, og jeg sender jer masser af tanker. Jeg ville ønske, at jeg havde nogle ord, der kunne lindre, men det kan kun tiden.

  Lortelort, altså!

  SvarSlet

Vidste du, at kommentarfelter dør, hvis ingen skriver i dem? True story.