søndag den 7. april 2013

De toptrælse naboer (igen)

Hvor svært kan det være at fatte, at hvis man bruger sin lejlighed som øvelokale så bør man få den lydisoleret? Altså, især når nu ens naboer gentagne gange har klaget over alt for høj og alt for træls "musik"/sang/bas?

Jeg hader vores naboer. Og hvis ikke de var sådan nogle suspekte socialgruppe 5 typer, der råber på gaden og har adskillige affaldssække med tomme øldåser i haven, så ville jeg stå hver eneste torsdag, søndag og tilfældige-andre-dage og hamre på deres dør til de fucking fattede det.

Nå, men det er også bare fordi jeg har en Crap McCrap dag i dag. Rundstyk, Verden.

5 kommentarer:

 1. Man må gerne skælde ud på sin blog, når man har en Crap McCrap-dag. Basta. Og især når man har nogle suspekte, dysfunktionelle naboer. Håber de er blevet stille, og at din aften bliver anti-crap.

  P.s. Vi var engang naboer til en musicalsanger. Det er heller ikke sjovt...

  SvarSlet
 2. Vi havde en periode en underbo der spillede trompet og holdt fester. Han flyttede, da min irske nabo (hidsig lille sag) skældte ham så meget ud, at det kunne høres flere etager væk.

  Håber, at deres anlæg snart går i stykke, antabussen slår igennem og at naboerne snart bliver blide som killinger.

  SvarSlet
 3. Noooo. Ej, hvor er det ikke ok. Er der en andels/ejer/lejeforening, I evt. kan gå til?

  SvarSlet
 4. Sådan en overbo havde vi, da vi boede i lejlighed. Kim, der lige var flyttet hjemmefra og festede, råbte og knaldede damer ugen lang. Jeg var 26 dengang og følte mig som en sur gammel dame på 75+, når jeg gang på gang traskede op til hans dør over midnat, i sutsko og med sovehår og bad ham først pænt "skrue lidt ned, for musikken var lidt højt" og en halv time senere "skru så for helvede ned eller jeg ringer til politiet"-falset. Intet virkede. Bliver stadig irriteret, når vi en sjælden gang taler om Kim herhjemme. Argh!

  Håber din dag i morgen bliver bedre og at der går en sikring i deres forstærker.

  SvarSlet

Vidste du, at kommentarfelter dør, hvis ingen skriver i dem? True story.