torsdag den 27. september 2012

To måneder tilbage

Har I lagt mærke til hvor zen der har været på bloggen det sidste stykke tid? (At der ikke sker noget er sgu da herre-meget zen! Er i virkeligheden en mega-service til jer - så var det lige sådan et sted man kunne komme hen, og så var der helt tomt, så man kunne få klaret hjernen. Kedeligt?! Sheesh, utaknemmelige skarn, det er hvad I er!)

Noget af panikken er ved at have lagt sig, og de sidste par uger har faktisk været forbløffende tæt på normal/hyggelig (med undtagelse af et par urimelige tude-anfald over temaer som hvornår-kommer-du-i-seng og hvorfor-gør-du-ikke-alting-for-mig, men det ser vi bort fra). Jeg føler faktisk vi er ved at have fod på de vigtigste praktiske ting. Jojo, bevares, indkøbslisten er stadig lang, men af de ting jeg tænker vi skal have inden Baby kommer mangler vi kun ammeindlæg, vaskeklude og stofbleer (og så den der babyalarm, hvis nærig-mor ellers kan sluge prisen på sådan en størrelse), og det kunne vi nok godt lige overkomme at anskaffe i løbet af de næste to måneder.

Til gengæld er jeg så begyndt at blive rastløs. Jeg vil gerne lave noget, men gider ikke helt alligevel, og vil helst det foregår sammen med Manden, men det er lidt svært når han sover. Er nået dertil hvor jeg er begyndt at sove dårligt og tit bliver øm og træt, så sofaen er det eneste der dur. Så når jeg endelig ikke er øm, kan jeg ikke holde tanken om sofaen ud, og vil bare... noget. Men rengøring, lange gåture og ting der kræver noget, både fysisk og mentalt, er den direkte rute til en dag på sofaen, og hvad skal jeg så lave?

Åh, whine, whine, whine. Jeg har det jo fint nok. Trænger bare til noget at fylde tiden ud med. Kommer I hvis jeg holder blogtræf med temaet "underhold mig nu, for satan!"?Lyder det ikke sjovt, hva? Hva?!

13 kommentarer:

 1. Jo! Altså efter den 9. kommer jeg!

  PS: Det er på nuværende tidspunkt i mange graviditeter, at mange begynder at .. du ved.. hækle, lave en uro til at hænge over sengen/puslebordet/lave en krea-blog...

  SvarSlet
  Svar
  1. Nooooooooo!!! Skyd mig hvis jeg begynder at krea-blogge eller lave ting af garn. Det vil jeg alligevel ikke udsætte stakkels Baby for.

   Og du kommer bare! Jeg bager kage!

   Slet
 2. Svar
  1. Mit Lego. Ikke Baby's. Hehe. Og uro-tjansen tror jeg min grafisk anlagte far ryger på :)

   Slet
 3. Kage-blogging? Få set en masse serier og film? Jeg ved det ikke. Jeg syede ting, men var også ret optaget af at få pakket lejligheden ned, flytte og pakke ud inden Bean skulle komme.

  SvarSlet
  Svar
  1. Har skruet voldsomt ned for kage-forbruget. Og sukkerforbruget i det hele taget. Men jeg kunne selvfølgelig bare blogge om de kager jeg tidligere har bagt. Haha.

   Og vi ser i øvrigt voldsomt mange film, og jeg læser mange bøger - men (og det ville jeg aldrig have troet om mig selv) jeg mangler at være AKTIV. Måske er det de der højgravid-superkæfter der er ved at indfinde sig?

   Slet
 4. Kan du ikke bygge en vugge i Lego. Det ville da være a first - og helt sikkert noget der ville tage lidt tid at lave :)

  SvarSlet
  Svar
  1. I øvrigt. Please lad være med at begynde på kage-blogging. Så kommer jeg jo aldrig af med min babydelle vel (altså medmindre du er sådan en der overhovedet ikke kan finde ud af at bage og poster vildt klamsi billeder af det du laver).

   Slet
  2. Mine kager er ikke klamme. De er virkeligt gode, omend ikke oppe på hverken prof. eller dygtig-amatør stadiet.

   Og møbler af Lego holder ikke overvældende godt - jvf. afsnittet af James May's "Toy Stories" om Lego, hvor han bygger/får bygget et helt hus.

   Slet
 5. Jeg læste en del - ikke kun om babyer... og kommer gerne, evt. medbragt kage (elsker at bage). Bor du ikke i Odense? Der bor min bror og svigerinde også, så kan blive et kombi besøg ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Nope, bor ikke i Odense, men et andet sted på Fyn. Og det er godt nok sjældent (vist nok aldrig) det ligefrem er nødvendigt for mine gæster selv at medbringe kage ;)

   Slet
 6. Altså - i stedet for en mega meget dyr babyalarm, så kan man - bl.a. i Harald Nyborg købe walkie-talkier som fungerer ligesom en babyalarm, og nej, - det er ikke nødvendigt at den lille kan finde ud af at holde knappen inde ;o)

  Da jeg købte dem for 7-8 år siden, kostede de vist omkring 150 kr.

  SvarSlet
  Svar
  1. Har godt hørt om dem. Men det meste (=alt) jeg har hørt er dårligt - dårlig batterilevetid, dårligt signal og fejl-signaler. Og så vil jeg egentlig hellere spare pengene og undvære helt :)

   Slet

Vidste du, at kommentarfelter dør, hvis ingen skriver i dem? True story.