søndag den 23. september 2012

Intet nyt fra Babyfronten - men til gengæld lidt nyt på bloggen

Efter en lang diskussion med Blogger om hvordan billederne skulle arrangeres (Blogger vandt) har jeg nu fået lavet en side med listen over hvad vi har købt/fået/lånt til Nye Baby og hvor meget det har kostet os. Se det geniale tiltag her. Listen bliver opdateret løbende, og jeg skal nok sige til når det sker, så I kan følge med i den spændende afvikling af vores opsparing udvikling i redebyggeriet.

I fredags var vi til scanning - fint hjerte, fint mave, fin blære, fin størrelse, fin mængde vand. Det er stadig underligt at være til scanninger, som kun tager 10 minutter, fordi alting ser ud som det skal. Men fordi det var sådan en tilvækstscanning, skulle vi snakke med en læge bagefter alligevel, som så var en vi aldrig havde set før, som tydeligvis ikke havde læst vores journal og som stillede en masse ligegyldige spørgsmål. Heldigvis tog det under ti minutter, selvom det var rigeligt tid til at hun kunne komme med den efterhånden helt kliché-agtige, halvt overraskede/halvt medfølende "I vidste slet ikke der var misdannelser?" da vi fortalte om Ronan. Efterfulgt af den endnu mere klichéagtige "Men I valgte at fortsætte graviditeten...?" med det usagte, men tydelige "hvorfor?" i enden. Og så er det jeg kommer til at sidde der og ønske at vi havde et billede af Ronan med altid. Så vi kunne smække det på bordet og sige "Derfor!", for det virker helt ærligt som verdens åndssvageste spørgsmål. Det er sgu da indlysende hvorfor. Fordi vi fik den dejligste lille baby i hele verden ud af det. Nok.

Nå, men det var et sidespor. Efter scanningen var vi et smut i mødrerådgivningens genbrugsbutik, hvor vi købte en pose tøj til den nette sum af 95kr. Virker jo helt latterligt man kan få tre body'er for kun 10kr.!? Da vi stod dernede og skulle vælge syntes jeg det vi tog var pænt, men overhovedet ikke ovre i "nårhhårh, hvor er det nuttet"-kategorien. Det har så ændret sig totalt efter vi kom hjem og jeg pakkede tøjet ned i kassen med Babyens ting. For det er jo Babyens. Det er tøj som den skal have på, og det er bittelille, og Babyen er jo også bittelille og kan passe tøjet når den kommer ud. Og så blev jeg helt blød, for den kommer jo til at være så lille og sød og nuttet og skal bo lige her hos os. Om to måneder. Kun.

2 kommentarer:

  1. Alting bliver sødere, når det kommer på småbitte mennesker. Og en pose tøj for 95 kr er da et røverkøb!

    SvarSlet
  2. Kun to måneder! Wow! Og ih altså hvor jeg glæder mig til at læse om, hvordan det bliver for jer, og hvordan Nye Baby er.

    SvarSlet

Vidste du, at kommentarfelter dør, hvis ingen skriver i dem? True story.