mandag den 20. februar 2012

I dag-forenmånedsiden var det bloggens fødselsdag

Åbenbart er det i dag en måned siden min blog fyldte to år. Der kan man bare se. Jeg var lige ved at blive rørstrømsk og skrive et længere opsummerende indlæg, men så kom jeg til at se at årsdags-indlæggene vist egentlig fortæller historien meget godt for sig selv.

20. januar 2010
"Manden er faldet i søvn på sofaen. Ligeledes katten. Måske det snart var tid til at gå i seng.
Og vente til i morgen med at finde sig til rette på blogger"

20. januar 2011
"Ja, ok, det ved jeg jo at I alle sammen gerne vil. Hele VERDEN går jo op i min mave og dens indhold. Det burde de i hvert fald, for den er så fin, min baby.
Men vi var så til scanning i dag. Igen. jeg var ved at gå til af angst om dagen og Manden har haft svært ved at sove om natten. Så tænkte vi at vi hellere ville have ro i sjælen og så måtte det bare koste de 600kr.
Og mand, hvor var det alle pengene værd. Den er 2 centimeter nu (det er jo kæmpestort, mand!) og har et fint hjerte der slår og et hoved og to små arme og to små ben der kan vrikke.
Det bedste bud hun kunne give er at jeg er 8+4 og det skal jeg i hvert fald ikke klage over. Så er 12 ugers scanning jo lige om lidt. Agtigt. Men det aller, aller bedste var da hun sagde "Man skal jo ikke ignorere at der stadig er en risiko - men når det ser så fint ud, kan man jo sige at 12-ugers grænsen er rykket frem til nu" Ha, blåstempling af baby, der. Den er totalt ægte og alting.
Jeg lover at jeg nok skal dele et af de der billeder af noget der ret meget ligner en vingummi-bamse og en cheerio, men vi er lige på vej ud af døren. Vi skal nemlig på top-lux ferie hos casa de Forældros i det mørke Jylland."

20. januar 2012
"Nåmmen så stod strømforsyningen til min computer af umiddelbart inden eksamen. Så var det jo godt jeg stod mega tidligt op for ingenting. Heldigvis elsker jeg jo også at skrive blogindlæg fra Mandens telefon.
Og i dag så var katten lige syg og kostede os 2700kr hos dyrlægen. På grund af en overfyldt blære. Stakkels lille kat med den alt for dårlige timing.
Det var også lige at hverdagen stadig ikke var super fed. Der var et forhold, der ikke umiddelbart kører på skinner. Eller, det kører måske nok på skinner, men jeg er bare ikke sikker på det er de samme.
Alt i alt en virkelig crappy konklusion på det år der er gået siden den dag vi fik blåstemplet babyen inde i min mave. Den dag vi var lykkelige."

2 kommentarer:

  1. Tillykke på bagkant med din blogfødselsdag. Du skriver stadig, så man har lyst til at kramme dig efter hvert indlæg.

    SvarSlet
  2. Tillykke med bloggens fødselsdag + en måned.

    Jeg var ved at skrive noget om, at jeg håber, at du næste år kan skrive et rigtig glad indlæg, men det skal jeg ikke bestemme. Jeg ønsker bare alt muligt godt for dig, og ikke mindst at du får styrke og håb til at stå i det svære, uanset hvor lang tid det tager.

    SvarSlet

Vidste du, at kommentarfelter dør, hvis ingen skriver i dem? True story.