søndag den 5. februar 2012

Bare kald mig nørd

Nå, men jeg er jo så gået i gang med 2. semester på min uddannelse. Igen. Og for at det ikke engang skal være lyv har de nået at ændre på Statistik siden jeg havde første halvdel af kurset, så jeg er et halvt år og en obligatorisk opgave bagud allerede fra start. Hvis det var ethvert andet fag end statistik ville jeg være gået i fuldstændig roterende panik, men jeg glæder mig faktisk helt til at have en undskyldning for at læse statistik (og intet andet end statistik) i mine weekender. Desværre kunne de ikke nå at bestille en bog hjem til mig inden weekenden, så jeg har brugt weekenden på noget andet.

Matematik.

Jeg troede jeg havde glemt det hele, men det viser sig at det slet ikke var så slemt. Har i dag brugt 8 timer på to tidligere eksamensopgaver (og tøjvask og Monster Opvasken fra Helvede og digestives med smør og te og Miracle City og telefon med moar) så det er jo fint nok, tidsmæssigt. Selvom det jo nok sinker mig lidt til eksamen at der ikke er en facitliste sidst i opgaven. Faktisk, så føler jeg ikke rigtigt at jeg har lavet noget seriøst i dag. Differentiering og integralregning er jo bare hyggeligt tidsfordriv.

Ih, jeg glæder mig til i morgen hvor det er tid til semestrets første matematiktime.

4 kommentarer:

 1. NØRD!!!

  Men dejligt at læse om noget du glæder dig til og over. Også selvom det er noget så nørdet som matematik og statistik. :)

  SvarSlet
 2. Åh, jeg ville gerne skrive et helt (eller flere) indlæg om Taylor's formel og Gauss-elimination og alle mulige andre dejlige ting. For det er simpelthen så smart og nydeligt og i matematik går alting op til sidst.

  Men jeg ved jo godt at 90% af mine læsere er faldet i søvn inden jeg kan nå at sige "ligninssystem"

  SvarSlet
 3. Og hvorfor er det egentlig lige datoen på kommentarer fucker op? Yderst mærkværdigt

  SvarSlet
 4. Meganørd! :) Men jeg er så også virkelig en hat til matematik - og logisk tænkning generelt - så jeg er faktisk bare lidt misundelig... :)

  SvarSlet

Vidste du, at kommentarfelter dør, hvis ingen skriver i dem? True story.