onsdag den 22. januar 2014

Hvori jeg (heldigvis/desværre) er færdig med at amme

Det er lige gået op for mig, at Barnet Der Aldrig Er Syg begyndte at blive syg præcis (præcis!) da vi droppede natamningen, og dermed sløjfede det sidste reelle ammemåltid. Siden har hun været syg nærmest uafbrudt, og har nok haft omkring ti gange så mange sygedage de sidste seks uger som hun havde hele det første år.

Coincidence? I think not.

Overvejer næsten at begynde at amme igen. Næsten.

4 kommentarer:

 1. Ej, hvor skørt - så er det nok mere effektivt end som så, det der med at dele antistoffer...
  Så bliver jeg bare lige ved med at amme lidt endnu... :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg ville egentlig også gerne være blevet ved lidt længere. Men det gav ikke rigtigt mening, eftersom hun faktisk ikke rigtigt spiste noget hverken aften, morgen eller eftermiddag, men bare sagde ja tak for hyggens skyld. Og hun spørger slet ikke efter det mere, ikke engang når hun skal puttes (heldigvis/desværre)

   Slet
 2. Det er da egentlig vildt nok.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er selvfølgelig også muligt det bare er vinter og den årstid hvor alting er i omløb... men synes det er ret pudsigt, for de to første måneder i vuggestuen var hun kun en smule semi-sløj et par dage da der var noget omgangssyge. Og nu er det full-on feber 3-4 gange på under to måneder. Men hun klarer det heldigvis fint, lillen. Det er bare moren der godt kunne bruge en fri...øh...arbejdsdag. Haha

   Slet

Vidste du, at kommentarfelter dør, hvis ingen skriver i dem? True story.