mandag den 3. december 2012

Nej, jeg er stadig gravid

Er jeg egentlig bare Hende Den Sure, når jeg konsekvent undlader at besvare henvendelser der omhandler hvorvidt Baby er kommet ud?

Men det er jo ikke fordi jeg på den måde er træt af at være gravid. Egentlig. Det er bare fordi det er Verdens Mest Uhøflige Spørgsmål. Og vil I høre hvorfor? (Desværre, "nej" er ikke en svarmulighed)

1. Hvis jeg nu var træt/ked af stadig at være gravid, er det virkelig ikke en rar reminder at du bringer emnet fødsel på bane.

2. Hvis jeg nu havde født, var det ikke sikkert vi ville have du skulle vide det (endnu), og det er egentlig bare træls at du gør krav på at få det at vide.

3. Det er et virkelig privat emne. Altså, virkelig privat.

4. Hvis jeg havde født (og du skulle vide det) så havde du nok hørt det. Eller læst om det på facebook.

5. Din utålmodighed tæller ikke. Jeg ved godt du synes det er spændende, og du også glæder dig til at se Baby, men i forhold til vores utålmodighed/spænding/angst/glæden-sig fylder det intet (og slet ikke i vores bevidsthed)

6. Så fat det dog - vi skal nok sige til når der sker noget!

....

Hov - mangler 7. Det gør det ikke bedre at du kommer med en lille tøhø om at du godt ved det er træls at du skriver (så lad være), eller at jeg må være ved at være træt af det (nej, kun af at du skriver)

Nåmmen, det var egentlig heller ikke fordi det skulle være et surt opstød, det her. Det undrer mig bare at folk åbenbart går ud fra at jeg føder Baby og vi så efterfølgende holder det skjult i månedsvis...?!

Hey, måske vi skulle gøre det? Bare sådan i ren trods.

9 kommentarer:

 1. Ha ha ha, lige præcis! Forestil dig, hvor træls det var med "er han ude nu!?"-sms'er, da jeg lå og ventede på et planlagt kejsersnit, der blev udskudt 5 timer - liiiige i den situation, var det saftsuseme ikke min tlf jeg var koncentreret omkring, men nærmere at holde nerverne i ro.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er derfor jeg ikke skal have et planlagt kejsersnit! Så bliver alle beskederne jo koncentreret om et bestemt klokkeslæt. Oh gru. (Og jeg ville seriøst ikke kunne overskue at skulle vente EKSTRA tid på et kejsersnit)

   Slet
 2. Gik i flyverskjul da jeg var gravid med 2eren. Pludselig var det noget galt med tastaturen på min mobil, mærkeligt ik! ;-)

  SvarSlet
 3. Jeg kan godt huske irritationen. Der er rigtig meget man får lyst til at gøre i trods :)

  SvarSlet
 4. De kongelige er snedige...de giver altid en dato 2 uger efter termminen :-)

  SvarSlet
 5. Skægt, sådan har jeg slet ikke haft med nogen af dem og med den sidste var jeg jo stort set online lige midt i presseveerne med opdateringerne alle steder.

  Pøj, pøj med det når det sker.

  SvarSlet
  Svar
  1. Indlægget drejer sig alene om uopfordrede henvendelser. Vi skriver/ringer også en del med de nærmeste - og skriver jo også om det på bloggen - men jeg kan godt nok godt mærke at der er en helt klar grænse for hvor tæt jeg vil have hvem på. Sjovt nok er der et vist sammenfald mellem hvem jeg har det fint med er tæt på og følger med, og hvem der har nogenlunde samme indstilling til tingene som mig ;)

   Slet
 6. Jeg sender god karma og håber, at I midt i 'mens vi venter og er helt vildt spændte' og irritation over omverdenens spørgelyst, har tid og overskud til at ligge ekstra meget i ske og kysse på hinanden - eller se alle mulige film og bare flade ud. Alt det, man ikke når med et spædbarn i armene. Og glæder mig til at høre fra dig og baby, når I har tid og lyst og overskud til det.

  SvarSlet
  Svar
  1. Vi er løbet tør for Doctor Who. Så nu må Baby godt komme.

   Og ligge i ske og kysse? Not so much. Ligger pænt dårligt i ca. alle stillinger, og er blevet virkelig sart med at have noget/nogen i nærheden af luftveje. Men vi holder meget i hånd og aer :)

   Slet

Vidste du, at kommentarfelter dør, hvis ingen skriver i dem? True story.