fredag den 23. november 2012

På den hyggelige side

Nå, men som jeg hintede om i går er det jo heller ikke alt sammen bare skidt. For det meste er det faktisk hyggeligt (også selvom jeg har sovet pænt elendigt i nat, men hey, jeg sov godt i går, og når man står tidligt op er himlen udenfor mit køkkenvindue lyserød)

Nej, Baby er stadig ikke kommet, og nej, vi er stadig ikke ved at være utålmodige, selvom det nu hedder 39+3. Bevares, den skal da være velkommen hvis den beslutter sig for at kigge ud i dag, men det gør os heller ikke noget hvis vi skal vente en uge endnu (men helst ikke to, for så begynder det lidt at blive noget rod med Mandens arbejde). Ok, jeg er måske ved at være bare en kende træt af at det gør !/#&/#¤%& ondt henover skambenet og ned i lysken, og nogen (primært Manden) har muligvis også hørt mig ytre et ord eller to om at ondt i ryggen og dårlig nattesøvn ikke lige er øverst på min hitliste. Men som sagt, så er det faktisk for det meste bare hyggeligt.

Vi får set en del Doctor Who, og vi får spist en del hyggemad, og vi får spillet en del computer/PS3. Vi får faktisk i det hele taget lavet en hel del ingenting. Jeg nyder at have fri sammen med Manden og være i feriestemning og jeg suger alt det Mand og tosomhed til mig som jeg kan - også selvom det foregår på lidt lavt blus og i snegletempo, på grund af den der tykke Baby McBøvlson i maven.

Lidt bryllupsdags-stemning. Det plejer at være en anelse mere fancy når vi er ude at spise på vores bryllupsdag, men lidt har også ret (og så var vi ude at spise fint til min fødselsdag i stedet)


Mmm... fritter med latte. Må bestemt være en dansk ting, det der med at blande grillmad med fancy kaffe/te.

Vi er faktisk også ved at være ret godt på plads og klar til den der Baby kommer. Det allerhyggeligste er nok den nye IKEA-kommode i soveværelset - en Hemnes, med nye, knap så Hemnes-fimsede (og i øvrigt latterligt billige) akryl-greb.


Og det allerhyggeligste er jo lige at åbne den øverste skuffe og kigge på Babys ting


Nåja, og noget andet der også er hyggeligt, ing? Post. Især når det er pakker. Fx tænkte Karoline lige at jeg (vi) da skulle arve hendes (Roxie's) drømmepose (fyld ukendt, sandsynligvis dun, men muligvis asbest eller smugler-varer. I hvert fald ikke spelt) - og for good measure var der da også lige en body med, og et lækkert hjemmesyet dynebetræk og en ditto bamse (som jeg i øvrigt har været forelsket i et stykke tid)


Og fra den søde Alice ankom der en konvolut med 700 milliarder meter stof. Måske bedre kendt som en strækvikle, som vi har fået lov at låne. Ih altså, søde mennesker.


Nåja, og så ligger der en pakke og venter nede på posthuset fra Camp Chaos' overskudslager. Ja, spændingen er næsten ikke til at holde ud, hva?

UPDATE: Så fik vi hentet pakken! Wow, hva?

Stor pakke, godt plastret til med (general?)overskæg.


Indhold: 15 stofbleer, 3 babyhåndklæder og en giraf-rangle/pibedyr. Awesome (jamen jeg sagde jo det var spændende)


Og så tror jeg faktisk heller ikke vi mangler mere. Bortset fra den der barnevogn, selvfølgelig.

14 kommentarer:

 1. Uuuh - det er spændende hvad den indeholder, hva! I øvrigt vil jeg også have grillsnask og latte. Det er den radikale vælgers syndige café alternativ til en "Hotdog med Cocio" (dermed ikke sagt at hverken du vælger radikalt. Det tror jeg på en eller anden måde ikke du gør :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Uh ja! Må hellere lige få lavet en update, så vi kan få udløst spændingen! (Efter frokost)

   Og nej, jeg stemmer ikke radikalt. Jeg har faktisk engang været opstillet ved et kommunalvalg - men det var i mit tidligere liv, hvor jeg havde et andet efternavn. Så held og lykke med at finde ud af hvor, hvornår og for hvem ;)

   Slet
  2. Det behøver jeg ikke vide. Jeg er mest interesseret i de fritter - og en kæmpe kaffe med mælk ;)
   I øvrigt beklager jeg, hvis sendingen lugter lidt af syntetiske æbler. Men jeg gav dem en gang klorin for at blege lidt, men de stank sådan bagefter at jeg brugte noget anti-spelt til at fjerne lugten. Et par gange i vaskemaskinen burde det være væk...

   Slet
  3. Anti-spelt? Ha. Men synes nu ikke de hverken lugter eller dufter af noget. Og hvorfor bruge klorin når man kan få Vanish white? (sikkert ligeså giftigt, men lugter ikke)

   Slet
  4. Jamen, det har vi selvfølgelig også, men det virker ikke på permanent grå :) Og jeg havde engang en rengøringsdame, som elskede Klorin. Jeg har ikke fundet andet at bruge det til end at blege håndklæder - og nu også stofbleer. Men godt at du ikke synes de stinker langt væk.

   Slet
 2. Dejligt med pakker. Og så endda før jul. Krydser fingre for, at næste hyggelige ting der sker, før baby kommer, er den rigtige barnevogn!

  (Og IH, altså. Det er så dejligt med babykommoden på plads. Det nåede jeg jo slet ikke, fordi Bean tænkte at dagen efter flytning var rigeligt med tid for os... Det må blive næste gang)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er da også bare jer der var langsomme. Helt ærligt. Det var jo i det mindste ikke PÅ flyttedagen (eller endnu værre, dagen før) Men jeg føler mig nu i øvrigt pænt langsom når jeg læser om "alle de andre" som har indrettet både børneværelse og pusleplads i uge nogen-og-tyve. Ha.

   Slet
 3. Ih, det er nu hyggeligt at gøre klar til baby. Og nyde den sidste to-somhed.

  Og med vores 2' er fik han først et ordentlig værelse, da vi flyttede i hus for en uge siden. Og han er 1½ år nu. Hans tidligere værelse bestod af hans seng, en skabsvæg fyldt med vores tøj og en reol, hvor hans legetøj oprindeligt skulle være, men som vi brugte til afsætning. Han brugte jo alligevel aldrig værelset, var vores holdning.

  SvarSlet
  Svar
  1. Her bliver der slet ikke noget børneværelse - vi har ikke en planløsning der tillader det - så Baby må nøjes med at have sin seng i soveværelset og sit legetøj i stuen. Mon vi skader den for evigt? Haha

   Slet
  2. Fritter og god kaffe er en perfekt kombo. Det ser i hvert fald lækkert ud... Nyd den sidste tid 'alene' sammen. Jeg savner stadig (nu hvor den ældste er fyldt 6 år) ind imellem at det bare er os - selvom vi selvfølgelig har aftner med pasning... så er det bare noget andet, når der er nogle små rollinger, der bare altid fylder tankerne. Og det er jo dejligt. Men også ind imellem klaustrofobisk.

   Vores piger (2 stk) har ikke eget værelse heller. De deler, og sådan bliver det ved et godt stykke frem, grundet nogle ret uheldige økonomiske omstændigheder. Så jeg håber ikke man skader børn uden eget værelse... ;-).

   Slet
 4. Jeg vil også ha' fritter og latte! Håber ikke ventetiden bliver alt for lang - en bekendt, som er jordemoder, rådede mig til at nulre lilletæer. Det skulle få baby ud! Hvad ved jeg, det virkede ikke en dyt her!

  SvarSlet
  Svar
  1. Som sagt vi ikke specielt utålmodige. Den kommer når den kommer, og ellers bliver jeg jo sat igang. Så der er højst to uger til, og det tror jeg godt lige vi kan overkomme (selvom vi er ved at løbe tør for Doctor Who) :)

   Slet
 5. Oh my! Hvor er det bare spændende! Lige så dejligt at følge med i som LEGO julekalenderen - faktisk bedre :)

  SvarSlet
 6. Ps, glemte helt at skrive, at der fulgte sådan enhver bomuldsklud med til drømmeposen. Sådan en med noget velcro på til der hvor man lægger hovedet.. Men den fik vi altså hurtigt væk, så vi lagde bare en stofble på istedet. Til den der gylpeperiode i starten er det meget rart :)

  SvarSlet

Vidste du, at kommentarfelter dør, hvis ingen skriver i dem? True story.