tirsdag den 20. november 2012

Nåmmen, tillykke med dagen, skat

Vi havde jo så bryllupsdag i går. Hvor en ret stor del af dagen gik med at Manden sov, fordi han havde sovet dårligt om natten. Men der var også noget latte på en cafe og en ny tekande fra Imerco og en bøf til aftensmad, så helt skidt var det ikke.

I dag er det så Mandens fødselsdag. Man kunne måske tro at så var det mig, der ligesom stod for hyggen og var lidt romantisk og den slags. Men så kunne man godt tro om igen. Jeg har i stedet været energiforladte, trætte og yderst ugidelige Kone, som gik fuldstændig kold da vi kom hjem fra jordemoder i formiddags.

Såeh, fed fødselsdag for Manden, der har lavet lækker frokost og lækker aftensmad, og slæbt dyner for mig og puttet om mig. Og lavet ca. alting.

Tror måske ikke engang der er lagt op til Happy Birthday sex, eftersom jeg bare overhovedet ikke orker blive holdt om. Jep, jeg er den fede Kone i dag.

4 kommentarer:

 1. Undskyld. For jeg kom sådan til at grine. Synes nemlig lige, at du lød meget sød og menneskelig og som én, der er højgravid;-) Er sikker på, at du stadig er den fede Kone i din mands optik.

  SvarSlet
  Svar
  1. Haha, det er jeg glad for. Føler mig også lidt latterlig af og til ;)

   Slet
 2. Well, du er den Kone, der lige om lidt bliver moren til Mandens barn. Og det er da den bedste gave ever. Hvil du bare i din højgravide træthed!

  SvarSlet
  Svar
  1. Manden brokker sig heller ikke. Det er kun mig, der sidder og svælger i min gravide ømhed og synes det er lidt slapt ikke engang at kunne komme op af sofaen. Haha.

   Slet

Vidste du, at kommentarfelter dør, hvis ingen skriver i dem? True story.