mandag den 26. november 2012

The End (...?)

Velkommen til forhåbentlig sidste del af Barnevogns-føljetonen. Jeg ved det, I er ved at dø af spænding.

Kort fortalt skrev jeg til Babysam ovre på det der fæææsbook, med en lidt mindre bitchy mere nøgtern beskrivelse af vores oplevelse(r). Efter en tur igennem Den Magiske Marketing Afdeling endte det (efter kun en weekends venten, mind you!) hos butikschefen i Babysam i Odense. Jeg havde lidt håbet vi kunne undgå at have mere med dem at gøre, men hvad skidt.

Han ringede lidt over middag og sagde ting som "Jeg skal være den første til at beklage" og "Jeg vil bare sikre mig at så har I fået hvad I skal have - bortset fra alt det trælse i skulle igennem" og "Så vil jeg lige tjekke med det samme at det ser ud som det skal. Passer levering onsdag, for så kan jeg lige ringe tilbage når jeg har tjekket"

En times tid senere ringer han og spørger om vi er hjemme, for så kunne han sådan set komme forbi i løbet af en times tid. Hvilket vi ikke sagde nej til, eftersom i dag er bedre end i morgen. Eller onsdag. Så nu er barnevognsdel i pæn-grøn-men-dårlig(ere)-kvallitet byttet til lidt-mindre-pæn-grøn-men-bedre-kvalitet, og vi har nu (CHOK! CHOK!) noget der i mistænkelg grad minder om en Emmaljunga Nitro med en Citybag Supreme til. I en tilstand der faktisk godt kan beskrives som "ny". Vi har stadig ikke vænnet os til det.

Slutstatus for os... tja... vi handler nok stadig ikke i Babysam igen. I hvert fald ikke den i Odense. For selvom Butikschef var noget mere handlekraftig og venlig end Ekspediento Blanko, så var der stadig ikke rigtigt tale om krybende, sko-kyssende adfærd og undskyldninger. Eller kompensation af nogen art. Hvilket jeg jo heller ikke kan kræve, men som nok havde været det der skulle til hvis de gerne ville ændre min holdning til dem.

Nå... men skal I se vidunderet?


Citybag og klapvognsdel - klapvognen er den vi kalder rigtig-grøn. Vi har døbt den anden den-der-klamme-undertrøje-det-ene-hold-altid-skulle-have-på-i-idræt-gul/grøn. Ikke at vi som sådan har noget imod farven (vi har mange ting i mere eller mindre samme farve), den bliver bare lidt voldsom på så stor en flade.

Billede taget uden blitz. Måske lidt mere fair fremstilling af farven-i-virkeligheden:


Drømmeposen er blevet puttet i vognen (den kan lige være der), så nu mangler vi bare Baby. Som jo i øvrigt bør komme i morgen, på termin, når nu den er så kedelig og gennemsnitlig.


Bonus ved den den-der-klamme-undertrøje-det-ene-hold-altid-skulle-have-på-i-idræt-gul/grønne citybag: Der er små får på foret.


Og NU mangler vi vist heller ikke mere.

Bortset fra alt det vi har glemt.

12 kommentarer:

 1. Wow! Klar, parat, start - BABY!!!

  SvarSlet
 2. Så er I da i dén gad klar! Go baby!!!

  SvarSlet
 3. Kom så baby! De har sgu styr på det, de der forældre du skal ud til. OG mega-meget LEGO, når du lige lærer at mestre de mest basale færdigheder udover de tre s'er.

  PS! Har du læst det her: http://www.overbevisende.dk/sadan-bruger-du-babysams-mafiametode-til-at-svaekke-din-modparts-argumentation/ Virker det bekendt? Hmmm...

  SvarSlet
  Svar
  1. Desværre (for dem) er jeg vaccineret mod vaccinen. I hvert fald lige i den her sammenhæng. Ligeså snart der er nogen der begynder på noget i et tonefald der bare minder om jamen-vil-du-da-ikke-det-bedste-for-dit-barn rejser jeg børster. Er glad for vi ikke har købt ret meget fra nyt.

   Slet
 4. Åhr, jeg kan godt forstå I forelskede jer i den rigtig grønne klapvogn. Den er vildt fed! Godt at barnevognen trods alt kom frem til sidst. Jeg glæder mig meget til at se den baby, der skal ligge i den!

  SvarSlet
 5. Fed farve. Det er dejligt at nogle tør springe ud i farver - os andre kedelige tog en mørkegrøn farve ;-) Glæder mig til også at se baby!

  SvarSlet
  Svar
  1. Som det vist også ses af gulvtæppet og stolen i baggrunden kan vi ikke ligefrem beskrives som farve-forskrækkede. Haha. Men på den anden side kommer vi nok aldrig i Bo Bedre...

   Slet
  2. Min mor plejer at sige: "Man tids nok bo i et museum". Jeg håber aldrig, jeg kommer i Bo Bedre. Det er fint at kigge, men jeg ville dø i sådan et velfriseret hjem med ene designklassikere. Så skyd mig, hvis Camp Chaos kommer i Bo Bedre med andet end som afskrækkelse af hvordan det kan se ud med mange børn i hjemme.

   Slet
 6. jeg kna klart godt forstå at i hellere ville have den æblegrønne fremfor den skrig-90´er-grønne.
  Så ser jeg frem til en fødselsdag i morgen!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det sjove er at det er den lysegrønne som hedder Apple, og den mørkere der hedder Lime. Hmm. Men altså vi kan godt lide dem begge to, den ene bare lidt bedre end den anden (og i hvert fald bedre end de andre i kataloget)

   Og vi har udskudt aftale med Baby til i morgen aften, eller torsdag aften, for der er "vores" jordemoder på vagt. Haha.

   Slet
  2. Ha, og nu synes jeg endda mere om den lysegrønne efter du kaldte den 90'er-farvet. Det er da så kitsch at det er godt ;)

   Slet
 7. Hvor fint! Jeg synes faktisk den lysegrønne/'Apple' farve er rigtig fed! (selvom det er svært at se på foto)

  Og held og lykke med alt det hele - nu er det jo lige op over :-)

  SvarSlet

Vidste du, at kommentarfelter dør, hvis ingen skriver i dem? True story.