torsdag den 20. januar 2011

Vil i se min smukke baby?

Ja, ok, det ved jeg jo at I alle sammen gerne vil. Hele VERDEN går jo op i min mave og dens indhold. Det burde de i hvert fald, for den er så fin, min baby.

Men vi var så til scanning i dag. Igen. jeg var ved at gå til af angst om dagen og Manden har haft svært ved at sove om natten. Så tænkte vi at vi hellere ville have ro i sjælen og så måtte det bare koste de 600kr.

Og mand, hvor var det alle pengene værd. Den er 2 centimeter nu (det er jo kæmpestort, mand!) og har et fint hjerte der slår og et hoved og to små arme og to små ben der kan vrikke.
Det bedste bud hun kunne give er at jeg er 8+4 og det skal jeg i hvert fald ikke klage over. Så er 12 ugers scanning jo lige om lidt. Agtigt. Men det aller, aller bedste var da hun sagde "Man skal jo ikke ignorere at der stadig er en risiko - men når det ser så fint ud, kan man jo sige at 12-ugers grænsen er rykket frem til nu" Ha, blåstempling af baby, der. Den er totalt ægte og alting.

Jeg lover at jeg nok skal dele et af de der billeder af noget der ret meget ligner en vingummi-bamse og en cheerio, men vi er lige på vej ud af døren. Vi skal nemlig på top-lux ferie hos casa de Forældros i det mørke Jylland.

7 kommentarer:

 1. Teløk! 2 cm. er kæmpe stort og den lyder som en tip top baby! Nyd nu Jylland og slap helt af. Og spis en masse mad. Det er suuuuuper vigtigt.

  SvarSlet
 2. Ååhhh, hvor skønt. Da jeg ventede mig, fik jeg også en scanning i uge ni, husker tydeligt den lille vingummibamse der vrikkede med arme og ben, det var første gang jeg så lille Vera og jeg tudbrølede. Tillykke med det lille skønne liv! :)

  SvarSlet
 3. SKØNT at høre. Og en blanding af en vingummibamse og en Cheerio lyder helt rigtigt :-) Afsted til Jylle med jer. Hils de store vidder fra mig!

  SvarSlet
 4. Fandeme fedt at høre, altså det med de to centimeter. Jeg håber, at I har haft skøn weekend :)

  SvarSlet
 5. Stort stort tillykke. Der er bare ikke noget større. Kan godt huske den kæmpe nervøsitet og spændthed i kroppen. Man går derop med næsten svedige hænder og en let rysten. Håber jeres lille fisk ligger og nyder tilværelsen inde i varmen.
  Kh Vibeke

  SvarSlet
 6. Håber alt er ok og at du bare er så træt, at du ikke kan tænde for din computer.

  SvarSlet

Vidste du, at kommentarfelter dør, hvis ingen skriver i dem? True story.