onsdag den 12. januar 2011

Første lægebesøg

Højdepunkter fra det første lægebesøg i forbindelse med igangværende graviditet
 • Sad kvalmende i venteværelset i et kvarter efter det faktisk var min tid
 • Fik en tid om en uge og en tid om to uger
 • Tissede i en kop
 • Gik hjem og tudede
Seriøst. Det var hvad der skete. Han lød fuldstændig uforberedt på at jeg var gravid - hvis ikke lægen får det at vide, hvorfor forhører sekretæren så en?

Ok, vi snakkede så også lidt (læs: meget lidt)

Citat-højdepunkter fra læge i løbet af et ellers overflødigt besøg
 • "Hvis du får tre børn, så vil du også opleve en abort"
 • "Men altså, det var jo bedre at du aborterede end at I fik et multihandikappet barn"
Er alt for træt til overhovedet at begynde at snakke om hvad der er galt med de udtalelser. Jeg lover at der følger et ordentligt galde-indlæg når jeg har været til eksamen i morgen (som jeg PS slet ikke har læst op til)

4 kommentarer:

 1. Åh ja. Første lægebesøg - det kan jeg faktisk godt huske. Totalt spild af tid; lige bortset fra den der vandrejournal, som man får med sig.

  Tror måske, at min læge er i familie med din, for efter hun havde undersøgt mig (næh, vent lidt - MENS hun undersøgte mig) gjorde hun mig lige opmærksom på, at jeg jo ikke kunne regne med, at barnet blev siddende. Øhm, nå! Tak for l*rt. Så kunne jeg gå dér og være nervøs, indtil jeg skulle til NF-scanning.

  Ved ikke, hvorfor de skal være SÅ nøgterne. Fair nok, at de er pragmatiske, men behøver de ligefrem være ufølsomme?!

  Håber, du kan skyde det fra dig, og i stedet glæde dig til jordemoderbesøgene. Det er dem, der er de hyggelige. Med hjertelyd og trykken på maven og sådan. Ingen hænder i skrævet dér. Og ingen skidtvigtige læger, der tager modet fra en. :-)

  SvarSlet
 2. Nårh ae ae! Læger har for travlt til mennesker, synes jeg. Min siger også de særeste ting. Til gengæld kan du regne med at det går godt i eksamen. For det gør det altid, når den ikke er ens første prioritet.

  SvarSlet
 3. Har fulgt dig noget tid herinde, og du skriver så fint. Levende og ærligt. Det må have været SÅ antiklimaks med det besøg, og hallo nogle idiotiske uempatiske udtalelser. Fuck ham.

  SvarSlet
 4. Øglemor: Altså, der var ingen underlivsundersøgelse og ingen vandrejournal. Og jeg skal derned to (som i TO) gange mere for at få den der journal. Seriøst, jeg tissede kun i en kop - kan ikke se hvorfor vi skal spilde både vores og lægens tid af tre omgange.

  Julie: Er faktisk rimelig sikker på at dumpe den der eksamen (eller måske bestå meget snævert). Men jeg havde heller ikke læst, hehe

  SvarSlet

Vidste du, at kommentarfelter dør, hvis ingen skriver i dem? True story.