tirsdag den 10. februar 2015

Servicemeddelelse

Jeg er ikke død.

Jeg har bare stadig ondt i ryggen.

Det er blevet bedre, bevares, men jeg kan stadig ikke sidde (og slet ikke foran computeren) mere end ti minutter uden at få psykoondt.

Min siddekvote bruges på måltider, påklædning af barn og indtagelse af legeme, som KUN kan indtages når man sidder er meget bestemt sted på gulvet.

Jeg er et meget dårligt sted, hvor jeg er bagud med alting, bitter over at have brugt årets første halvanden måned på ingenting og helt ubeskriveligt træt af at bruge penge jeg ikke har på kiropraktor, som hjælper meget, men bare ikke lige helt nok (eller hurtigt nok)

Ville gerne vinde i lotto og droppe alt hvad der hedder bekymringer.

Synes faktisk lidt jeg har fortjent det.

4 kommentarer:

 1. det synes jeg også du har.

  SvarSlet
 2. Det synes jeg også du har, og forresten, mon du kan få en henvisning af din læge til fys. Så er behandlingerne ikke så psyko dyre....

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg kan sikkert godt få en henvisning, men selvom det er billigere er det stadig (for) dyrt. Jeg har valgt kiropraktor fordi jeg satser på det så vil være en engangsindsats. Skaden (eller hvad fanden det er) er på/i/imellem/whatever de nederste ryghvirvler.

   Og nu virker det efterhånden også fjollet at skifte behandling (især fordi lægen siger jeg faktisk laver de rigtige øvelser, men bare burde have gjort det noget før, heh)

   Slet
 3. Øv, hvor skod! Stakkels du ... Rigtig meget og rigtig hurtig god bedring til dig <3

  SvarSlet

Vidste du, at kommentarfelter dør, hvis ingen skriver i dem? True story.