tirsdag den 8. oktober 2013

Ønskeseddel

Jeg har snart fødselsdag. Meget snart, faktisk. Men jeg har slet ikke lyst til at holde noget. Overhovedet. Men Manden vil så gerne hygge og forkæle mig og hente rundstykker og lave lasagne.

Og han vil også rigtig gerne give mig en rigtig god gave. Han snakker om miniferie, måske bare til mig. Eller måske parweekend på hindsgavl i december?

Men jeg har ikke lyst til ferie. Jeg har faktisk lyst til at Manden og Gryntegrisen tager på ferie. Jeg har lyst til de siger hej hej og skrider et eller andet sted hen mens jeg får lov til at være i fred og se film og læse bøger og spise kage og burger og slik og gå i seng når jeg er træt og fucking sove til jeg ikke er træt længere.

Det kommer nok bare ikke til at ske så længe der skal ammes klokken 15, 19, 03 og 6.30. Og det kommer nok bare slet ikke til at ske her midt i vuggestuestart.

Jeg er bare så træt. Flad. Helt flad.

9 kommentarer:

 1. Måske en ferie (overnatning) væk hjemmefra, så Gryntegrisen kan blive afvænnet med at amme om natten?

  SvarSlet
  Svar
  1. Vi er slet ikke der hvor det skal være slut med amning. Jeg ville bare ønske at det ikke betød 100% afhængighed. Eller at hun i hvert fald holdt op med at skrige når hun skulle sove.

   Slet
 2. hold ud. Og ønsk dig massage eller andet velvære-halløj

  SvarSlet
  Svar
  1. Heh, jeg er slet ikke velværetypen. Det er slet ikke afslappende

   Slet
 3. Jeg ved hvordan du har det. Ønsker mig også at de andre forsvinder bare lige et par dage, så jeg kan nå at blive træt af at være alene, og til udsovet at jeg igen kan klare, at blive vækket ti-tusinde gange hver nat.

  Ps Hindgavl er altså virkelig dejlig. Vælg grisestalden og så tag et par stærke tørklæder mig, til at binde sengene sammen med. sådan nogle konferencesenge har det med at glide lidt fra hinanden.

  SvarSlet
  Svar
  1. Vi var på hindsgavl for et par år siden. Slotsværelse med dobbeltseng. Det var najs. Men ikke så romantisk hvis man skal have ammebaby med. Haha

   Slet
 4. Jamen, så ønsk dig det. En overnatning ude eller hjemme for dig selv, hvor der så er erstatning til Grynten eller bare noget vand.
  (Og tillykke!)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hun tager ikke flasken. Så det scenarie hvor jeg ikke er der om natten er et hvor hun skriger i timevis. Det vil jeg ikke byde hverken hende eller Manden. Men nu er hun jo startet i vuggestue, så lige om lidt har jeg nogle hele dage helt for mig selv

   Slet
 5. Åhh jeg ved hvordan du har det! Er ikke selv der nu, men har været det. Vores dreng nr. 2 ammede jeg NONSTOP i 8 måneder UDEN nogen form for flaske eller anen erstatning (sut eller lignende) Det var KUN mig der kunne bruges! MEN - efter en lille uge i dagpleje tog han flasken og sutten kom også lidt efter lidt og nu ELSKER han begge dele meget højt hvilket også betyder mere frihed til mor her!

  Min pointe er: HOLD UD - der er lys for enden af tunnelen!

  Lisa

  SvarSlet

Vidste du, at kommentarfelter dør, hvis ingen skriver i dem? True story.