lørdag den 2. marts 2013

Ikke for noget

Men er jeg den eneste i blogland der slet ikke modtager slibrige tilbud fra alskens firmaer om at skrive spons-indlæg om deres fantastiske produkter?

Ikke at jeg på den måde er ked af det, vel, men der er da nogen jeg ikke ville have noget imod at sælge min sjæl til (hint, hint, Lego)

5 kommentarer:

 1. Det er ikke bare fordi der ikke er nogen der kontakter dig? ;)
  Jeg solgte med glæde min blogger-sjæl for lidt free stuff. Det er bare ligesom det ikke vælter ind med den slags tilbud...

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej nej, der er da ikke nogen sure rønnebær her...

   Slet
 2. Du er ikke den eneste. Jeg får heller ikke tilbudt en skid. Men når jeg så ser, hvor meget af sin sjæl man rent faktisk kan sælge for et par skide ansigtsmasker og deslige, så tænker jeg også, at det egentlig er okay, at man ikke er med på den galej... ;)

  SvarSlet
 3. Jeg har fået et par henvendelser, men har sagt nej. Ofte er det ikke direkte fra firmaet, men en udefra. Fik fx en henvendelse om at skrive om noget tøj fra Lego. Jeg skulle skrive 200 ord om deres outlet og bl.a. henvise til en flyverdragt. Det var så kikset. Jeg skulle henvise til en flyverdragt til en pige og ikke en fra deres outlet, så prisen for dragten var ret dyr. Jeg ville få 200 kr for det. Skrev til dem, at det var utroværdigt, at jeg skulle skrive om en flyverdragt til piger, når jeg selv går drenge og at flyverdragten ikke var en del af deres outlet. Skrev at de kunne sende mig dragten til en dreng i str. 98, så skulle jeg nok skrive om det. Det regnede hun ikke at Lego ville gå ned til.
  og skal man egentlig ikke betale skat af de 200 kr.
  Er også blevet kontaktet af nogen, der sælger legetøj. De vil gerne at jeg skrev om deres hjemmeside og bagefter kunne jeg få noget legetøj for besværet.
  Det er ikke seriøst nok, synes jeg.

  SvarSlet
 4. Jeg er kun blevet kontaktet en gang, men ved ikke lige hvilke kriterier firmaerne ligger til grund for at kontakte en. Hvis tilbuddet er reelt nok har jeg ingen problemer med at sige ja. Så længe man må skrive at det er et sponsoreret indlæg.

  SvarSlet

Vidste du, at kommentarfelter dør, hvis ingen skriver i dem? True story.