fredag den 7. januar 2011

Den blinker!!

Jeg har aldrig været så bange i mit liv. Det var ligesom setup'et til mit værste mareridt, vol. II.

Bortset fra at venteværelset var hyggeligt, og vi blev kaldt ind et kvarter før tid og hun var så sød, så sød, så sød hende der skulle scanne.

"Se der, den der hinde, den ville ikke være der hvis ikke du var gravid. Så der er helt sikkert noget. Og se, det sorte der? Det er fostervandet og så kan I se blommesækken - det er den madpakke den har med oppe fra æggestokkene - og der..."

Lige der. En lille grumset plet. Som blinkede i midten. En lille bitte mini baby.

Jeg er stadig bange, men på en helt anden måde. Jeg tror ikke jeg slapper ordentligt af før vi er godt ude på den anden side af nakkefoldsscanningen. Så måske bliver det til en scanning mere omkring uge 8-9 (for, som Julie siger "så køber du bare en til! Det må man godt, selv om det er dyrt" - kun lidt taget ud af sammenhæng) - eller måske er vi så heldige at have en læge med en doptone. Eller en læge som kender nogen med en.

Det er stadig ikke rigtigt sunket ind. Det virker lidt surrealistisk alt sammen. Men nu har vi i hvert fald et billede af en lille plet at kigge på ind imellem.

5 kommentarer:

 1. Tillykke. Hvor er det dejligt for jer at alt er ok med den lille i maven! Havde læst dit tidligere indlæg og måtte lige ind og se om alt var gået godt i dag. Har selv oplevet at abortere i 12. uge, så ved hvor nervøs man er når man bliver gravid igen. Held og lykke med det hele.
  De bedste hilsner fra Tanja

  SvarSlet
 2. Juhuuuuu! TIllykke med blinkeriet! :-) (OG ja - Julie har ret - man må gerne købe sig til en scanning mere. Meget bedre at bruge nogle penge end at gå og være konstant nervøs)

  SvarSlet
 3. Tillykke tillykke! Lige for tiden får jeg hele tiden sådan en banner reklame på facebook om noget med babyscanninger i kbh. der starter med priser på 200 kr. Det er da billigt. Så bliver det dyrere jo mere du vil have med. Men sådan et standard hjerteblink man kan se for 200 kr. http://www.lillekbher.dk/

  SvarSlet
 4. Tak for linket - men med togbilletter odense-kbh kan det vist ikke betale sig. Hehe. Vi gav 600kr og det var det hele værd (og hvis det havde kostet 1000kr havde det også været det værd)

  Vi snakker meget mere om den (og til den) inde i maven nu og jeg tuder regelmæssigt ved tanken om at den faktisk er der. Jeg er stadig pissebange men hey, jeg har faktisk en ægte baby inde i min mave.

  SvarSlet

Vidste du, at kommentarfelter dør, hvis ingen skriver i dem? True story.