lørdag den 9. april 2011

Lort med lort på

Så var vi så til scanning igen i torsdag. Med børnelæge og børnehjertekirurg som så kunne sidde der og sige at Ananas har en kompliceret hjertefejl. Og en cyste på lillehjernen og et navlebrok. Bare sådan hvis det ikke skulle være nok med et for lille højre hjertekammer og blod der løber den forkerte vej.

Så nu hedder det ligepludselig Rigshospitalet. Fordi det er der de har nogle der er gode til det hele på en gang og hvis den skal opereres skal det så lissom være med det samme og så nytter det ikke noget at sidde i Svendborg. Jeg håber bare de der eksperter på Rigshospitalet er sådan nogle der har tid til at tegne og fortælle og skrive nogle statistikker ned når vi skal over og hilse på dem på tirsdag.

Jeg ved godt jeg tidligere har udtalt at jeg savner København. Men det var nu ikke lige det her jeg havde i tankerne.

Det er bare noget rigtig lort. Lortelort, faktisk. Lortet lortelort med lort på.

PS. De mistænker stadig kromosomfejl - men de sagde at der ikke var nogen af de resterende der har dødelighed på 100%

4 kommentarer:

 1. Åh nej altså!
  Jeg har ondt i hjertet over alt det, I og den lille Ananas skal igennem. Jeg ville ønske, jeg havde nogle magiske ord som kunne trøste jer, men jeg er bare tom og ked af det på jeres vegne.

  Mange tanker
  GG

  SvarSlet
 2. Lortelortelort! Og så ellers, hvad GG sagde. Håber SÅ meget, at de er kloge på Rigshospitalet (det er de!) og ved, hvad de skal gøre, så alting holder op med at være så lortelortet.
  Tanker herfra.

  SvarSlet
 3. Ååhh nej....sikke noget PIS. Det gør ondt at høre.
  Jeg sender jer masser af god karma og mega meget held og lykke!

  SvarSlet

Vidste du, at kommentarfelter dør, hvis ingen skriver i dem? True story.