fredag den 29. april 2011

Påskeplim

Vel ude på den anden side af påske og hverdagen banker for alvor på nu Manden skal afsted på arbejde efter tre ugers fri.

Påsken blev skudt igang allerede tirsdag hvor vi var på par-date i IKEA med Esserne. Nu er Es og Prinsessen også flyttet sammen og så syntes vi det var på tide at stige et par trin på "trist par"-skalaen. Således brugte vi størstedelen af en ellers helt almindelig tirsdag med at rende rundt i IKEA og være på "gækkejagt" - hvor vi i øvrigt aldrig fandt post nummer 2, på trods af at vi var fire meget entusiastiske voksne mennesker på adskillige laps i tv-møbel sektionen. Mænnerne åd om kap i tyve kødboller (som var grunden til hele IKEA-turen) og på et tidspunkt foreslog Manden at bagefter kunne vi jo gå i babysam og kigge på barnevogne. Efterfulgt af et ondskabsfuldt internt grin med mig. Esserne opfattede godt det ondskabsfulde grin, men kunne overhovedet ikke se hvad der skulle være så slemt ved at se på barnevogne i babysam. Det fandt de så ud af da de desorienterede stod midt i junglen og forsøgte at forstå liggemål, teleskopstel, lift og adskillige tykke kataloger med flere barnevogne end de nogensinde havde forestillet sig kunne findes. Som let øvede udi disciplinen "vælg en barnevogn" gentog vi skadefro det ondskabsfulde grin. Men måske ikke den bedste strategi når nu vi forsøger at overtale dem til at de også skal lave en bebs.

Så var der onsdag som et lille interlude i København, hvor I (stadig) må nøjes med den skrabede udgave, som i påskeplim sammenhæng er at vi var i botanisk have og spiste is og så en skildpadde.

Resten af ferien blev tilbragt hos mine forældre efter en ikke ret behagelig togtur hvor vi ikke kunne få pladsbilletter. Det var den sædvanlige omgang venner-familie-sol-mad-havevandring - nu krydret med "hvad for noget babystrik synes du er sødest i det her katalog?" og en håndfuld mennesker der klapper mig på maven når de ser mig.

Vi sluttede af med maner i onsdags med en tur rundt i byen på jagt efter billigt efter-påskeslik. Ikke at der var overvældende meget, eller at det var overvældende billigt, men jeg fik da opstøvet nogle af de fantastiske små chokoladeæg med diverse fyld. I gul kanin-bamse.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Vidste du, at kommentarfelter dør, hvis ingen skriver i dem? True story.