fredag den 18. november 2011

Bryllupsdagsaften

I morgen har vi bryllupsdag, men grundet sammenfald med Svigermors 50års fødselsdag har vi fejret det i dag. Med mad, for er der egentlig bedre måde at fejre bryllupsdag på? Nogen, med en ikke helt ren tankegang, vil måske nok kunne komme på noget, men der tager de fejl. Det kommer jeg til senere. Først; maden.

Nu forsøger jeg jo egentlig at holde det lidt hemmeligt hvor jeg bor, men jeg bliver simpelthen nødt til at anbefale restaurant Østervemb som ligger her i Byen Ved Vandet.

Vi kender nogen som kender dem der ejer det, men det er altså ikke derfor jeg vil anbefale det - det var bare grunden til vi overhovedet tog derned. I dag var vores andet besøg dernede og det har bare været sygt godt begge gange. Det er ret småt og bliver drevet af to gutter der brænder for mad (og vin) og der er tid til at diskutere med gæsterne om hvornår det er sæson for hyldeblomster.

Maden er gourmet uden at være prætentiøs, og selvom jeg begge gange har tænkt at jeg godt kunne spise mere end der var på tallerkenerne, er jeg gået derfra propmæt og yderst veltilpas.

På vej hjem blev følgende replik ytret: “Kan vi ikke godt vente med at knalde til vi har slået mave?“ For maden er simpelthen så god at man bliver nødt til at sidde lidt og nyde mindet om den derhjemme også.

PS. Det tager da helt åndssvagt lang tid at skrive indlæg fra en smartphone. Hvordan kan man holde det ud i længden?

3 kommentarer:

 1. Dejlig aften!!

  NU er det jeres bryllupsdag - og min fødselsdag! Den deler jeg gerne :)

  SvarSlet
 2. Tillykke med dagen. (Sommetider kan man ogsaa knalde foer - for saa kan man bare aede loes uden at skulle taenke paa det bagefter...)

  SvarSlet
 3. Alice: tillykke! vores bryllupsdag er åbenbart sådan en der ligger på andres fødselsdag :)

  karoline: vi havde faktisk tænkt at vi skulle vente til midnat så det blev på dagen men... oh well...

  SvarSlet

Vidste du, at kommentarfelter dør, hvis ingen skriver i dem? True story.