lørdag den 5. november 2011

Hvis og hvis...

I mit næste liv vil jeg gerne være bedre til at slappe af. Lidt mere hakuna matata og lidt mindre bål og brand.

Det er jo ikke fordi jeg havde glemt hvordan det var at gå og vente hver eneste måned, men jeg havde nok heller ikke lige husket det. De der 14 dage hver måned hvor man tænker om der mon er noget inde i maven nu, og hvor man sagtens kan nå at tænke om det er begyndende kvalme? ligamentsmerter? akut træthedsfornemmelse? sult? selvom det i de fleste tilfælde vist bare er hysteri.

Men hvad nu hvis? Hvad nu hvis det var rigtigt at Manden lugtede vildt underligt og den der chokoladeis smagte forkert? Hvad nu hvis det var nu?

Panikken breder sig og det er helt uudholdeligt at skulle gå og vente. Og det ville føles rimelig fjollet at tage en test før tid, især fordi den jo ikke kan vise en skid så. Begge alternativer er jo ligesom også ret ubrugelige - negativ er øjeblikkelig skuffelse, baseret på en test der alligevel er utilregnelig fordi det var for tidligt, positiv giver ligesom bare længere tid at gå og vente og være bange i.

Jeg hader det. Ville virkelig, virkelig ønske jeg var mere laid-back. Så mit liv ikke blev inddelt i fjorten-dage-hvor-vi-skal-huske-at-have-sex og fjorten-dage-hvor-jeg-skal-gå-og-vente-i-ulidelig-skærsild.

Allermest ville jeg selvfølgelig bare ønske at det var nu at det var nu og vi så bare fik den baby og så ikke så meget mere pis.

Men så alligevel ikke. For vi har jo også en lille dreng som jeg stadig synes er alt for lille til at blive storebror. Og som jeg er så hjerteknugende angst for at komme til at svigte.


5 kommentarer:

 1. Kæææft hvor kan jeg huske det.. Og man bliver fandens deprimeret når den er negativ alt for mange gange i træk...

  SvarSlet
 2. Men hvor er jeg glad for at hoere I er igang med at proeve!

  SvarSlet
 3. Alice: Jeg kommer tit til at tænke på den der Monty Python sang "Every sperm is sacred" - for på et eller andet tidspunkt er det faktisk som om det bliver næsten religiøst, med alle de (fjollede) regler man skal huske at følge

  Karoline: Jeg tror måske lidt det er en prøve-prøve. Man kan gøre sig mange tanker, men nogle ting bliver man først klar over når man står i det - så det bliver vist noget med at beslutte det for en måned af gangen, om vi kan holde til det (ville faktisk være praktisk hvis det bare lykkedes i første hug, for så slap vi for at tage flere ligegyldige beslutninger)

  SvarSlet
 4. Åh, mine fingre er krydsede for jer. Det har I sgu fortjent! Og jeg ved bare, at der er så meget kærlighed klar til den lille baby også...

  SvarSlet
 5. Whaw, I prøve-prøver. Hvor skønt! Jeg krydser fingre for jer :-)

  SvarSlet

Vidste du, at kommentarfelter dør, hvis ingen skriver i dem? True story.