tirsdag den 15. november 2011

Dagens dont

Klokken er kvart over et, og indtil videre har jeg:
 • Været til forelæsning, hvor jeg sad i to timer og lod som om jeg lærte noget om skatter og investering (i virkeligheden gik det meste af tiden nok med at læse i Reaper's Gale af Steven Erikson)
 • Købt lego-julekalendere i Toys'r'us
 • Været i Søstrene Grene efter juleting
 • Drukket hindbær-latte med Prinsessen (som til gengæld overdrog mig en æske lego)
 • Tilbragt halvanden time i offentlige transportmidler

Om lidt går jeg i fakta efter mælk og æg, og når jeg kommer tilbage vil jeg bage bundene til Svigermors fødselsdagskage.

Kan virkelig, virkelig godt lide at jeg i praksis er færdig med en hel dags gøremål inden middag. Kan til gengæld virkelig, virkelig ikke lide at skulle op klokken seks.

Hov, og så kom posten lige med Mandens fødselsdagsgave - han har godt nok først fødselsdag på søndag, men han får nok lov til at pakke den op ligeså snart han vågner. Tænk, nu bliver vi et hjem med smartphone.

5 kommentarer:

 1. 'Kæft, du er effektiv. To ting, jeg lige må høre nærmere om - 1) Hvad kan de der lego-kalendere?, 2) HVAD er en hindbær-latte? Sukker-mutti her synes, at det lyder lækkert! :-)

  SvarSlet
 2. En lego-kalender kan have lego inden i sig hver dag frem til jul - der er en Lego city og en Lego star wars. Sidstnævnte har fx en mini millenium falcon (jeg har ikke snydt, der er et billede uden på æsken)

  Og hindbær-latte hedder i virkeligheden Bianco Rosso Latte og fås på Baresso. Det er latte med hindbærsirup og hvid chokolade i.

  SvarSlet
 3. Julekalenderne kan ses her: http://shop.lego.com/en-DK/LEGO-City-Advent-Calendar-7553 og her: http://shop.lego.com/en-DK/LEGO-Star-Wars-Advent-Calendar-7958

  SvarSlet
 4. shit det lyder godt med den der Baresso-sag! nammenam. og hvor er Manden en heldig mand, med så sød en kone, som køber sådan en dejlig gave:) Håber, at i har en hyggelig aften:)

  SvarSlet
 5. Enig med Husmoder i, at Manden er en heldig starut! Og tak for lego-links og hindbær-latte forklaring. Begge dele skal klart tjekkes nærmere ud :-)

  SvarSlet

Vidste du, at kommentarfelter dør, hvis ingen skriver i dem? True story.