søndag den 27. november 2011

Første søndag i advent

Lokkede Kaye med en tur i Netto, på jagt efter kalenderlys med et lille lys til hver dag, som vi kunne bruge til Ronans lille lygte. Men de havde ikke nogen. Har i stedet købt nogle røde fyrfadslys, og så kan vi selv skrive numre på. For kalenderlys, det skal han have. Vi har også tænkt på at vi skal have en lille nissehue til at sætte på hans billede (ja, vi er mega-cheasy, ok?) men jeg kan bare ikke rigtigt finde nogen babynissehuer - som ikke er fra en eller anden fancy butik og koster en milliard (for jeg er også cheap, ing?)

Jyden havde åbenbart insisteret på æbleskiver til eftermiddagskaffen og adventskransen, og det så jeg ingen grund til at modsætte mig. Niecen så forfærdet på sin fader da han hældte flormelis op på hendes tallerken og udbrød, næsten flæbende "Kan ikke li'!" Syltetøjet havde hun dog absolut ingen problemer med - hun blev faktisk helt sur da nogen foreslog at hun måske også skulle spise lidt æbleskive til. Jeg vil også have en næsten-to-årig, for der er jo endeløs underholdning i sådan en. Hun insisterer fx også på at den store pap-julegås på væggen er en lama. Som spiser brød. Se, det vidste I nok ikke om julen!

Glæder I jer i øvrigt behørigt til julekalenderen? Ikke? Det er bare fordi I ikke har set teaseren endnu:
Så er det første lys i adventskransen tændt
Jow jow. Spændende, nichts war?

Hov, 22.22. Der blev jeg født.

2 kommentarer:

  1. Åh altså - den babynissehue der... Hvis I ikke har fundet en, så sender jeg dig altså en! Den er på ingen måde fancy, men jeg fandt den faktisk lige forleden og ville smide den i børne-genbrugsen, men jeg vil da hellere sende den til dig:-)
    Smid mig en mail (mail@kollundglskole.dk) med din adresse, så har du den til weekenden.. Bedre 2. søndag i advent end aldrig, ikke?

    SvarSlet
  2. Åh, mener du virkelig det? *låååve* <3

    SvarSlet

Vidste du, at kommentarfelter dør, hvis ingen skriver i dem? True story.