lørdag den 26. november 2011

Lørdag

På grund af Mandens arbejdsskema er vores liv inddelt i 14-dages intervaller. Han arbejder syv dage, og har så fri syv dage, fra onsdag til onsdag. Fordelingen passer os egentlig meget godt, men engang imellem kan jeg godt blive lidt crazy over at ugerne ikke passer sammen med de uger alle andre har, hvor det er 5 arbejde-2 fri, og at en fredag ikke bare er en fredag.

Åh, indsæt selv krøl-sammen-af-indlæg her, jeg har glemt hvor jeg ville hen. Det var noget med at lørdag morgener er hyggelige, med cocopops og den slags, og at fredagsslik stadig rules selvom man er fyldt 25.

Anywho, jeg havde egentlig planlagt at jeg ville se at få lavet de første afsnit af julekalenderen, men nu er klokken snart halv fem så det blev nok ikke lige i dag alligevel. Til gengæld har jeg lavet den side som julekalenderen skal være på, og så har jeg også langt om længe fået aktiveret mobil-layoutet. You're welcome.

Nåja, og så har jeg fået bank af Anne i Wordfeud.

Jeg går bare ind og lægger mig nu.

5 kommentarer:

 1. Kunne godt fortille mig, at det til tider kan være svært at få ugerne til at passe sammen.. det er nok bare noget, som man bør vænne sig til:)

  SvarSlet
 2. Maja: Det er især det der med at han jo kun har fri hver anden weekend - så kan det pludselig godt være svært at lave planer med andre, der har en mere konventionel uge. Jeg forsøger at holde fast i at vi hygger fredag og lørdag, ligemeget om han skal på arbejde eller ej, og det fungerer egentlig ok. Det forhindrer i hvert fald at dagene glider helt ud i et for mig.

  SvarSlet
 3. Tak for aktivering af mobil-site. Det er lidt nemmere at læse med på, når man nat-ammer så.

  Og sig endelig til, hvis du vil have mere tæsk i wordfeud. Jeg deler gerne ud :D

  SvarSlet

Vidste du, at kommentarfelter dør, hvis ingen skriver i dem? True story.