torsdag den 24. juli 2014

TBT: Fra Den Gamle Blog (del 11)

29. januar 2008
Et frygteligt uheld

Er blevet ramt banalitets-lavine. Gravede yndlings cd’er frem fra for længst aflukket kuffert med Celine Dion ting. Er voksen nu og kan godt styre kærlighedsballader sunget på 90′er måden.

Kunne til gengæld ikke helt styre romantiske associationer der følger med The Colour of my Love album. Måtte lige slå detaljer omkring eks-idols kærlighedsliv op og kom ved et frygteligt uheld til at åbne for længst aflukket kuffert igen for at grave selvbiografi frem.

Har nu læst alle kapitler der omhandler helt, helt urealistisk kærlighedshistorie til manager/mand på den sukkersøde måde. Dvs. 2/3 dele af bogen fordelt på 2/3 af min eftermiddag. Sluger fandeme stadig det hele råt. Vil også have hemmeligt, romantisk kærlighedsforhold til ældre mand. Istedet for middelklasseliv med IT-supporter, motionscykel og gråstribet kat. Har i det hele taget ret gråstribet liv.

Kan pt. ikke se ulempen ved den store, hjertesmertende kærlighed der tager en i armene og siger “Hvis du vil, så vil jeg være din eneste” på den forbudte-men-jeg-kan-ikke-lade-være måde.

Må skære ned på Jane Austen, kærlighedsballader og teenage-tendensen.

Gråstribet liv trods alt også blødt og behageligt

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Vidste du, at kommentarfelter dør, hvis ingen skriver i dem? True story.