mandag den 21. oktober 2013

Mål

Jeg havde faktisk skrevet et meeeeega langt indlæg om Mit Nye Liv, men det blev ædt af Blogger. Og så blev jeg virkelig modløs og orkede slet ikke at skrive det hele en gang til. Det gør jeg stadig ikke, så her er i stedet en lettere kedelig abridged version.

Tabe 25kg på et år
Virkede fuldstændig urealistisk da Manden slyngede tallet ud i luften, men det er jo faktisk ikke mere end et halvt kilo i ugen. Deadline er 1. august og vi nærmer os allerede -10kg begge to. Hovedpræmien er penge til nyt tøj (1000kr pr 5 tabte kilo), men der er også præmier undervejs. Næste er at vi må samle tusindårsfalken når vi har smidt de magiske 10kg.

Spise sundere
Første skridt til vægttab. Der er præmie i form af klistermærker når man husker at spise sine grøntsager og undgår guf. Vi er slet ikke low carb typer, men vi undgår tilsat sukker og hvidt brød.

Komme i bedre form
Jeg var træt af at være et dårligt eksempel for Gryntegrisen. Og jeg var træt af altid at være helt smadret bare af at gå op af trapperne. Og af at være fed og dum og lasket. Klistermærker for at gå en tur og altid tage trappen, og guld gule klistermærker for fx at løbe en tur (mig) eller tage ned i træner'n (Manden).

Komme i fuldstændig latterligt god form
Nåmmen, jeg har jo meldt mig til det der halvmarathon. Kostede 400-og-nogen kroner, så jeg er ligesom nødt til at gennemføre. Såæh, om et lille år kan jeg løbe 21km på under tre timer. Jo. Jo, jeg kan. Blev der sagt. Jeg kan i hvert fald allerede klare den første tidsgrænse (9km på halvanden time), så bare det holder bliver jeg i det mindste ikke samlet op af taberbussen halvvejs.

Gøre hjem til noget jeg vil være bekendt
Vi har afsat 100 dage (plus ti fjumredage) til at få ryddet op og smidt ud og sat på plads. Deadline er 31. januar. Så 1. februar er der virtuel tour på bloggen - for så er her nødt til at være så pænt at jeg vil stå ved det.

Holde hjem i en stand jeg vil være bekendt
I 100-dage-planen indgår også daglig oprydning og rengøring. Så vi kan fucking lære det. Forhåbentlig.

Finde noget arbejde
Har ikke rigtigt nogen klar plan på området, men det er i hvert fald helt sikkert at jeg ikke skal fortsætte med at være studerende. 45 timers arbejdsuge er ikke foreneligt med det liv jeg gerne vil have for mig selv og min familie - hverken nu eller om 100 4 år, hvor jeg ville være færdiguddannet. Jeg har heller ikke nogen klar deadline på projekt Find Arbejde, men SU begynder nok at blive sure omkring januar (kan dog sandsynligvis få dispensation pga. uddannelses skod-opbygning). Jeg bliver i hvert fald endegyldig udmeldt til sommer, hvis jeg ikke består fire fag mere (og det gør jeg jo nok realistisk set ikke) Nå, men kan jo altid håbe på jordskredsvalg, så jeg kommer i byrådet (som om)

Blive rig på at blogge
Bwahahaha, ok, det skete nok aldrig. Men jeg ville gerne både gøre noget mere ud af den her blog og starte en Lego-blog. Villa John og de andre er flyttet ind i vores nye gigant-skab og er klar til nye eventyr. Det er bare mig der er langsom og ikke får det dokumenteret.

Få ryddet op i mit mentale lort
Måske også et ret diffust punkt. Men vigtigt. Ved endnu ikke helt hvordan jeg skal gribe det an, men der bliver kraftedeme nødt til at blive løst op for nogle ting, og vendt om på nogle andre. For jeg har ikke lyst til at bruge resten af mit liv på at være bange for samtlige situationer hvor der indgår andre mennesker. Fandeme.

9 kommentarer:

 1. Well done siger jeg bare. Både for det I allerede har opnået, og på forhånd for resten.

  Og så havde jeg skrevet en lang kommentarer om pasta på Instagram, men den forsvandt.

  Men altså, ville ønske vi boede tættere på hinanden, for så ville jeg gerne løbe med i det der halvmarathon. Både for at heppe, men fordi jeg også trænger til en god undskyldningen for at gennemføre noget så vildt.


  SvarSlet
 2. Du er så rocker-sej, altså. Respekt for det hele!

  SvarSlet
 3. Det er virkelig sejt. Og I er allerede så godt i gang med mange af punkterne! Respekt!

  SvarSlet
 4. Sejt! Sejt! Sejt!
  Jeg er også kommet til at bruge 400-og-nogen-kroner, og jeg vil heller ikke med bussen!

  /Anne

  SvarSlet
  Svar
  1. Det ville bare være den ultimative ydmygelse!

   Slet
 5. Sej plan! Gid jeg var viljestærk!

  SvarSlet
  Svar
  1. Og gid jeg var. Det ville gøre projektet noget nemmere

   Slet
 6. Den er så vild den liste. Og belønningssystemet! Det er intet mindre end genialt. Jeg hepper på succes, selvom det at tænke over det og komme i gang allerede er übersejt!

  SvarSlet
 7. Vild liste ! Håber det hele lykkes for dig :-) Måske man selv skulle få sine ønsker ned på skrift, på den måde.

  SvarSlet

Vidste du, at kommentarfelter dør, hvis ingen skriver i dem? True story.