tirsdag den 15. oktober 2013

Fødselsdagsstatus - nu med spons!

Jeg havde jo så fødselsdag i fredags (27, skulle nogen være interesserede), men vi gjorde ikke det helt store ud af det. Som bekendt ønskede jeg mig mest fred og ro og nattesøvn, men den slags kan godt være vanskeligt at opdrive. Så det blev til chips og slik og karamel på dåse. Hvilket jo altså heller ikke er dårligt. Ja, det var den kedeligste fødselsdagsstatus ever, men der skete jo hat på dagen.

Nå, men som en ringe trøst har jeg en give-away i ærmet (indsæt selv passende mængde fanfarer og trommehvirvler).

For noget virkelig lang tid siden skrev jeg lidt om at jeg aaaaaaldrig bliver tilbudt at sælge min sjæl til diverse firmaer for naturalier. Og bagefter tænkte jeg at så skulle det nok passe at tilbuddene kom væltende ind - men fra alt muligt jeg var ligeglad med, som fx parykker eller speltmel. Men joy of joys så var det nogen ovre fra noget onlinefotoservice.dk der skrev og spurgte om ikke jeg ville anmelde et vendespil. OM! Jeg har deltaget i jeg ved ikke hvor mange give-aways rundt omkring, fordi jeg synes det var så jävla fint med sådan en vendespil, men var for nærig til at købe et selv.

Det er meeeeeeeeget lang tid siden de skrev, men vi skulle lige bruge god tid på at overveje motiverne på vendespillet (læs: vi sad i absolut sidste øjeblik og panik-valgte) og så øh... øh... så fik jeg bare ikke skrevet om det, ok? Men det gør jeg nu!

UPDATE: Linket til bestilling er nu det korrekte link - så nu kan I bestille et vendespil (altså, hvis I ikke vinder det der er på højkant)

Bestilling: Helvedes forgård. Sorry, rare folk, der giver mig vendespil, men det var altså en direkte dårlig brugeroplevelse. Man kan sagtens uploade de 25 billeder man skal bruge på én gang - men man kan ikke tilføje dem til vendespillet samlet. Man skal sidde og drag'n'drop alle 25 fra et mikroskopisk vindue i den ene side. Grrrr. Hårde ord, måske, men jeg er lidt anal med dårligt webdesign (få.det.nu.fikset) På den lyse side kunne man tilrette hvert enkelt kort efterfølgende og DET virkede som det skulle.
Jeg var faktisk lige inde for at designe et vendespil mere, bare for at være SIKKER på jeg var fair, og at min dårlige oplevelse ikke bare skyldtes at jeg var stresset/det var sent/stjernerne stod forkert. Men linket til "design vendespil" sender mig til en "design sparebøsse"-side. Suk, altså. (se update)

Levering: Virkelig hurtig. Jeg ved ikke præcis hvor mange dage, fordi vi var på ferie, men det har været omkring en uge.

Kvalitet: Billedkvaliteten er ikke ligefrem HD, men billederne er heller ikke blevet gnidrede, selvom de er små, så det er ganske ok. Kortene er af virkelig god og kraftigt pap og trykket smitter ikke af (som det fx gør på det træ-vendespil Gryntegrisen fik i gave, men det er en anden historie), så jeg har ingen kvaler ved at lade Grynten tygge på lege med det. Nogle af kortene har fået lidt skrammer og er blevet bulede, men de har altså også fået en virkelig hård medfart, så jeg er meget imponeret.

Brugsværdi: Topdollar. Det er Gryntegrisens yndlingslegetøj. Hun elsker at tage kortene op af kassen (som vi dog har erstattet med en lidt mere holdbar en end den der fulgte med) og putte dem ned i igen og sprede dem ud over hele gulvet. Hun rækker os kortene og så fortæller vi hvad der er på, og selvom hun måske ikke er helt med på det endnu, så er det bare så skønt at vi kan snakke om hvem der kommer/hvem der har været her (kortene har personer og ting hun kender på) Hun har nået den alder hvor hun elsker at kigge i bøger og på billeder, og så er sådan nogle pap-billeder altså sendt fra himlen, for almindelige papirbilleder kan ikke helt tåle at blive... ahem... kigget på af hende. Jeg forestiller mig at de også er sjove om et år (eller flere år) og at det vil være en fest når hun bliver så stor at hun selv kan være med til at designe.

Pengene værd: Svært at vurdere når jeg har fået det foræret. Men det koster 120kr 140kr (blev ændret efter linket blev opdateret, red.) for 25 billedpar, så det er ikke noget man bliver ruineret af. Og det er altså bare rigtig godt (når man lige har fået det bestilt, altså) - jeg forestiller mig i hvert fald at vi godt kunne finde på at købe et sæt mere.


Hvis I skulle have lyst til at bestille et sæt kan det i teorien gøres HER (i praksis kan du dog pt. kun læse om vendespillet, men til gengæld designe en sparebøsse - se update)

MEN du kan også smide en kommentar herunder og være med i lodtrækningen om et sæt! WOW! (med mindre altså jeg er så sent ude at man slet ikke kan få vendespillet mere - i så fald kan du måske vinde en sparebøsse?) Jeg trækker lod om... et par uger... 1. november? Ja, 1. november. Så er sidste chance for at deltage Halloween ved midnat. Uuuuuuh!

19 kommentarer:

 1. Arhmen altså! Det skal jeg da vinde! Ja tak, blev der sagt :-D

  SvarSlet
 2. Jeg vil rigtig gerne deltage :-) Er nemlig også for nærig til at købe det, men det er SÅ fint.

  SvarSlet
 3. Yeah, give-away! Jeg vil gerne vinde. Mine forældre har et spil, hvor det kun er de 3 første børnebørn der er på. Tænker at de skal have et nyt med alle 4 :-)

  SvarSlet
 4. Det skal bo her i forstaden, Ja Ja, JA!

  SvarSlet
 5. Det vil jeg meget gerne, min datter nærmer sig også kig meget hårdt på tingende alder...
  Sidse

  SvarSlet
 6. Hvorfor mon din blog ikke opdater i min feedreader mere.
  Nå - jeg vil vinde. 25 billeder af Lulle-Bulle

  SvarSlet
  Svar
  1. Mærkeligt. Må prøve at følge mig selv og se om der er et problem. Ellers så slet mig og tilføj igen, det virker måske :)

   Slet
 7. Hvorfor mon din blog ikke opdater i min feedreader mere.
  Nå - jeg vil vinde. 25 billeder af Lulle-Bulle

  SvarSlet
 8. Bean ville elske det, ville hun. Og moren også :)

  SvarSlet
 9. Tak for en *ærlig* anprisning af et sponsoreret produkt!
  Det der vendespil ville også vække lykke hjemme hos mig

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak - det er vigtigt for mig at kunne være ærlig (og jeg ville fx aldrig sige ja til at anmelde et produkt hvis jeg skulle skrive noget bestemt) Min holdning er nok at hvis firmaer ikke vil have dårlig omtale må de lave et godt produkt :D

   Slet
 10. Uh, det må gerne komme hjem til os og bo:-)

  SvarSlet
 11. Jeg er også nærig, så jeg vil vinde! :D

  SvarSlet
 12. Jeg vil vinde det til mig selv. Så sætter jeg billeder af alle de seje mennesker det er vigtigt Kæresten kender på, og tvinger ham til at lære dem :D

  SvarSlet
 13. Det vil jeg rigtig gerne vinde! Jeg havde selv et som barn som min mor havde lavet, og det holder faktisk stadig - men tror ikke min søn kan genkende ret mange på de billeder :)

  SvarSlet
 14. Gider også godt vinde! :-)
  Det er en rigtig god ide med de vendespil.

  SvarSlet
 15. He, jeg ville får lyst til at putte sjove/kiksede billeder af familiemedlemmer på - og så ha en go griner med mine drenge hver gang det skulle spilles :-) (det af mig skulle dog selvfølgelig være lækkert.. Dum er jeg ikke!) :)

  SvarSlet
 16. Ej øv, hvorfor har jeg ikke set dette noget før! Det er da den fedeste give-away!

  Hvis du nu bøjer reglerne en lille bitte smule, kan jeg så ikke nå at være med? :D *fedte, fedte*

  SvarSlet

Vidste du, at kommentarfelter dør, hvis ingen skriver i dem? True story.