fredag den 12. august 2011

Nu må det snart være nok

Ved I hvad? Den der jordemoder, ing? Som vi havde en aftale med klokken 11... hun kom så bare ikke.

Klokken 12 ringede Manden og spurgte om vi havde misforstået hvor aftalen var eller om de bare alle sammen havde mega travlt eller sådan noget og umiddelbart kunne de ikke lige finde ud af hvad der var gået galt. Men så ringede de tilbage og kunne fortælle at hun var sygemeldt, og så nok bare ikke havde fået meldt afbud.

WTF?! Hvad fanden er der galt med det der lortesystem? Hvorfor ind i helvede er der ikke med de samme nogen der aflyser hendes aftaler når hun sygemelder sig? Hvorfor bliver vi ikke tilbudt et alternativ? Hvordan kan det lade sig gøre at vi ikke en, ikke to, ikke tre men FIRE gange (indtil videre) har fået lov til at hænge uafsluttet i deres system? Hvordan kan det nogensinde passe at vi skal blive ved med at gå i det her rådne limbo hvor vi ikke kan få afsluttet det åndsforsnottede forløb?

Jeg er træt og jeg er brugt og nu er det kraftedeme nok.

Nu er det kraftedeme nok.

6 kommentarer:

 1. Det er helt på sin plads med kraftige bandeord! Hvad fanden har systemet gang i?
  Det er helt urimeligt overfor jer, og jeg føler virkelig med jer.

  KH

  SvarSlet
 2. Det er fandme ikke i orden. ØV! Og hold kæft hvor er det træls (synd for jer, hvis man må have medlidenhed med jer?)
  Kh. Tanja
  denlillehyggelige.blogspot.com

  SvarSlet
 3. Lortesystem! Helt ærligt - det er så pinligt for de der jordemødre, og jeg håber, at de har virkelig røde ører. Og skammer sig HELT VILDT! Hvad så nu - har I fået en ny tid? Hos en eller anden ikke-sygemeldt jordemoder? Sq da det mindste de kunne gøre. Pronto, faktisk!

  SvarSlet
 4. Tanja: Man må gerne have medlidenhed hvis man har lyst til det :)

  Øglemor: Vi må bare vente på hun ringer tilbage og aftaler en ny tid. Og det måtte så gerne være inden onsdag, hvor Manden starter næste arbejdsuge. Orker faktisk ikke rigtigt at skulle vente to uger mere på en samtale vi troede vi skulle have haft for to uger siden.

  SvarSlet
 5. Det er fandme ikke i orden...!!!!

  SvarSlet
 6. Kan man give dem en dummebøde?

  SvarSlet

Vidste du, at kommentarfelter dør, hvis ingen skriver i dem? True story.