fredag den 5. august 2011

Hindsgalv billedspam

Som lovet tidligere, billeddokumentation fra Hindsgavl slot. Hvis I lige har 3000kr liggende I ikke ved hvad I skal bruge til, så er det alle pengene værd. Det var najs.

De sølvfarvede pailletter ved siden af er mit hårbånd - som jeg ellers aldrig går med
Sengen før...
Spa. Sådan et burde være standard i alle boliger

Kage på terrassen. Jeg ved godt det i mistænkelig grad ligner grøn te. Det er det også. Fejlen blev rettet og jeg fik noget der næsten var helt almindelig sort te.
Den helt utroligt blærede udsigt fra selvsamme terrasse. Så kan I lære det, alle jer der sad hjemme på kontoret.
Hov, der sad vi da vist lige på terrassen igen, nu med en drink. Selvfølgelig fordi terrassen var dejligt, men også fordi dem ved bordet ved siden af da lige havde taget deres 4årige med uden at sige det, og kunne de ikke lige få en stol til ham? Havde mest lyst til at brøle NEJ, for så kommer dit afkom til at sidde oppe i min mad, men opførte mig pænt og sad på terrassen mens den rare tjener rykkede vores bord. Forstår på ingen måde folk der tager deres små børn med på ferie sådan et sted.
Mens vi sad derude og voldbitchede de der skod forældre (og snavede og egentlig var ligeglade for vi blev ikke nødt til at skynde os fordi en af os skulle tidligt i seng) begyndte det pludselig at styrtregne.
Dobbelthygge på den romantiske måde.

Mad i udvalgt.
Havde sådan en kjole på der får kvinder til at tænke "Ej, den kunne hun så nok ikke lige bære" og mænd til at tænke "Årh hvad, patter" - I kender konceptet, ing? Og det var jo sommer og varmt og hvis ikke man skal balancere på grænsen til slutty når man er på romantisk getaway med sin Mand hvornår skal man så?
Sengen efter. Skal nok spare jer for detaljerne.
Og det her tog jeg bare fordi jeg ville spørge om I også ser hvad jeg ser?

2 kommentarer:

  1. Nåårrvra det ser godt ud. Godt at I havde en skøn tur.
    Seriøst, hvad ser du? Jeg tør ikke give mit bud, sæt jeg nu er helt gal på den og du bare synes jeg er pervers ;-)

    SvarSlet
  2. S´følig skal man da have slutty kjole på. Og snave i regne og alt det der jazz. Ser eddermame hyggeligt ud. Og ja, jeg ser også hvad du ser :)

    SvarSlet

Vidste du, at kommentarfelter dør, hvis ingen skriver i dem? True story.