fredag den 12. august 2011

Den hemmelige blogger-loge

I går aftes var en rådden aften, men det orker jeg ikke at skrive om lige nu, og vi får også besøg af den jordemoder der var med til fødslen lige om lidt.

Nej, det jeg ville skrive om er at jeg nu officielt går for meget op i min (og andres) blog(s). Jeg drømte nemlig om jer i nat. Julie og Frederikke og Øglemoren og Gravid-grahvad. Og Julie var kineser. Det var vidst sådan lidt tilfældigt at jeg stødte på jer, men I vidste med et samme hvem jeg var, for på en eller anden måde var jeg tydeligt stemplet som Hende Der Lige Har Mistet Et Barn. Men det var alt sammen meget hyggeligt og da jeg skulle hjem ville jeg prøve at gå en anden vej, men på en eller anden måde endte jeg inde i et hus. Åbenbart var det nogens forældres hus og 2-3 af jer var der, fordi I havde kendt hinanden i mange år. Øglemor sagde at det var hyggeligt jeg kom forbi, men I skulle altså have logeaften såeh... Det var tydeligt jeg ikke rigtigt var velkommen og jeg blev virkelig flov, for jeg var slet ikke klar over at jeg var kommet ind i nogens hus. Jeg sagde hejhej og gik stille og roligt ud af bagdøren, men på en eller anden måde var det der hus over det hele og pludselig var jeg derinde igen. Endte med at være med til logeaftenen, på den der din-tilstedeværelse-er-kun-lige-tålt måde. Awkward.

Weird med weird på.

7 kommentarer:

 1. Jeg tør jo næsten ikke skrive "haha" til dette indlæg, for det kan jo lyde hånligt. Men jeg synes, det er lidt sjovt at have gæsteoptrådt i din drøm. Faktisk er jeg lidt beæret over det!

  Og hvis der i virkeligheden eksisterede en hemmelig blogger-loge, ville jeg hjertens gerne have dig med. Hvem ved, måske findes den faktisk, men det er i virkeligheden mig, der ikke ved det, og bliver holdt udenfor. Det skulle ikke være første gang, at jeg var outsider uden selv at fatte det! :D

  SvarSlet
 2. Vi laver da bare den loge. Jeg er game! Og jeg synes det er sjovt at drømme den slags, for jeg drømte også engang om bloggeruniverset...ser lige om jeg kan finde link til det indlæg.

  SvarSlet
 3. Der var det... http://julesrules.wordpress.com/2007/05/02/mareridt-i-blog-city/

  SvarSlet
 4. Bloggerlogen.dk? Haha. Men det var faktisk ikke ret logeagtigt. Mindede vist mest om sådan en veninde-komsammen på den der måde jeg bare ikke kan finde ud af.

  Julie: Undskyld jeg gjorde dig til kineser - fatter ikke hvor det kommer fra. I min drøm lignede Klara også en gris, og det undrede mig helt vildt for hun er jo ellers så pæn (men undrede mig åbenbart ikke nok til jeg fattede der var noget galt)

  SvarSlet
 5. Jeg er også med på blogger-loge. MED dig. På den rigtige "du er meget velkommen"-måde og ikke bare på "du er kun lige tålt"-måden ;-)

  Sejt at have gæsteoptrådt i drøm. Også selv om jeg ikke lyder til at have opført mig specielt pænt i den. Det skal jeg nok gøre næste gang. Pwomise!

  SvarSlet
 6. Jeg er nede med kinesere, så det går nok. Ved dog ikke lige med grisebørn, men jeg har jo postet mange billeder af dem, hvor de er beskidte?

  Hvornår har vi stiftende generalforsamling?

  SvarSlet
 7. Julie: Generalforsamling? Vi kan da ikke have en demokratisk forening, når det er en loge! Aner faktisk ikke hvordan sådan en loge starter?! (Og jeg har endda læst religion hvor man vist nok egentlig lærer den slags)

  SvarSlet

Vidste du, at kommentarfelter dør, hvis ingen skriver i dem? True story.