onsdag den 3. april 2013

Lidt billedspam at vente på

Der er nogen der er utålmodige efter detaljer og fotodokumentation fra Festen (ja, det er klart med stort), men det var min bror der tog billeder, og han har ikke lige sendt de sidste til mig endnu. Han siger han vil gøre det i dag, så det satser vi på. I mellemtiden kan I lige få lidt random påskespam.

Det startede med der var en pakke med posten

Pakken viste sig at være fra Østfronten og indeholdt Lego til Gryntegrisen. Ahmmen, altså, hvor sødt er det ikke lige? Gryntegrisen synes dog stadig det er mest spændende når klodserne er inde i æsken, for så kan den jo rasle (forældrene gik helt i selvsving over at "næhmen, der er jo en pingvin med!")

Så var vi ude at gå en tur med klapvognen. Baby's første tur i klapvogn, hvabehar? Det lod til at bahage barnet et hun kunne følge lidt mere med (og når jeg siger "lidt" så meget jeg "lidt", for kalechen var slået helt ned næsten hele turen), for da hun var ved at falde i søvn og vi lagde hende ned brokkede hun sig helt vildt. Ligeså snart hun blev sat op igen kiggede hun rundt og faldt i søvn (?!)

Grunden til vi overhovedet skulle ud og gå tur, der midt i kagepyntningen var at der var gratis is i sevenleven. Huskede I det? Det er en virkelig god tradition Frisko har startet der. Jeg prøvede en magnum champagne-ting, som faktisk var ok. Ellers er jeg stor fan af Zapp-isen, men jeg tænkte at den får jeg jo nok købt et par gange i løbet af sommeren.

Og SÅ bliver det spændende. Og vildt. For i går, da vi var ude at gå tur kom vi forbi et sted hvor der stod "Lagersalg, sko og støvler" på et hjemmegjort lyserødt skilt. Det så alt sammen meget billigt ud, og billigt er godt. I hvert fald for mit blodtryk, for den anden dag var jeg ved at få et hysterisk anfald over 400-kroner-for-et-par-små-lærredssko-gør-du-grin-med-mig. Min lykke var derfor gjort da den absurd oversminkede lager-indehaver sagde "Alle sko og støvler 200kr, ballerinaer 100kr". Tada, to par nye sko til mig, så jeg ikke behøver gå direkte fra seje, røde vinterstøvler (der er for varme) til elskede Teva-sandaler (der er for kolde). Og totalt fornuftigt af mig at købe pæne-men-stadig-behagelige Mary Jane-agtige sko, så der a) er en chance for jeg får dem brugt og b) er en ditto for jeg tager til fest i andet end sutsko eller førnævnte støvler/sandaler (ej, nu skal jeg også være fair, jeg tager faktisk tit til fest i andet - problemet er mere at jeg skifter de pæne sko ud med sutsko/støvler/sandaler efter fem minutter)


Det sidste billede er bare med fordi vi var hysteriske af grin over det. Hvordan dælen kan det lykkes barn-næsten-uden-motoriske-evner at få draperet sin sutteklud hen over hovedet? (På billedet befinder barnet sig i øvrigt i den frygtede tilstand "snydevågen" - man tror hun skal med op, men det skulle hun slet ikke, og så bliver hun hysterisk og så kan man (=jeg) få lov til at putte hende igen)

5 kommentarer:

 1. Nemo! Og Pacman!

  Jeg er misundelig!

  SvarSlet
 2. Jeg savner stadig billeder af den kage :D Kage, kage, kage!

  SvarSlet
 3. Dejligt, at den nåede sikkert frem og gør lykke hos både Grynte og forældre :) (Og jeg tilslutter mig Rikke og råber på kagebilleder :) )

  SvarSlet
 4. Ih et fint hønsestrikket tæppe - hvem har lavet det? Min mor har strikket et, med navn på, til alle mine børn, men jeg har ikke set dem før - altså, ikke siden 70'erne;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Min mor strikkede det, mens jeg var gravid. Hun strikkede også et til Ronan, som han fik med i kisten. Jeg synes de er så fine - Gryntegrisen har også en lille hønsestrikskjole (faktisk har hun to)

   Slet

Vidste du, at kommentarfelter dør, hvis ingen skriver i dem? True story.