onsdag den 7. december 2011

Fra Landet Uden Bredbånd

Har afleveret og bestået opgave. Det holdt ellers hårdt, eftersom internettet valgte at stå af i går. Mindre smart når opgave skal afleveres online. Heldigvis kan Mandens smartfååån bruges som usb-modem (hvad den også gør i skrivende stund) så det gik alt sammen til sidst.

Fra nu af står den i teorien på eksamenslæsning, men i praksis nok mere på ferie, og næste onsdag er lektiedate erstattet af konfektdate. Hvor Es og Manden også skal være med. Omtalte konfektdate bliver også for alvor starten på juleriet her i hytten, eftersom Manden har ferie fra på onsdag og så helt frem til jul. Virkelig lux at han først skal på arbejde igen om aftenen d.25. - og så har fri igen fra d.28. og hen over nytår. Synes også vi har fortjent en jul hvor vi har fri i år. Synes faktisk i det hele taget vi har fortjent at holde fri, og halvdelen af tiden fortryder jeg lidt at jeg har meldt mig til den eksamen. Den anden halvdel af tiden synes jeg det er en meget god ide at have noget at lave, og at der så er det mindre at lave næste år.

Jeg havde egentlig flere, længere, og måske endda bedre, indlæg i ærmet, men manglende internet og en Mand der også gerne vil have sin telefon engang imellem gør at det nok må vente til weekenden, hvor telenor-teknikeren forhåbentlig har været ude og fikse internettet.

Nåja, og så er jeg egentlig også gået to dage over tid.

6 kommentarer:

 1. Krydser fingre for at de to dage bliver til rigtig mange! 280 eller deromkring
  Kh Anne

  SvarSlet
 2. Ja, men nu har jeg jinxet det fordi jeg skrev det. Standby for skuffelsesindlæg

  SvarSlet
 3. Jeg står standby, med lidt konfetti i baghånden. Tillykke med opgaven. Det er da en rar måde at gå på ferie på:-)

  SvarSlet
 4. Nøj, ferie og juleri lyder godt nok skønt. Og meget spændende med de der to dage - hvis det altså ellers plejer at være nogenlunde præcist. Her kan man først gætte på noget spændende i den retning, hvis jeg er gået to uger over tid. :)

  SvarSlet
 5. Ingen baby i denne omgang. Har ellers været punktlig siden Ronans fødsel, men nu er det åbenbart slut med den slags luksus.

  Heller ikke lige flere indlæg før internettet dukker op igen. Det er ikke til at skrive fra bloggers skod app og blogger.com bliver heller ikke vist rigtigt i telefonens browser.

  Egentlig lidt skidt at en af Googles egne tjenester ikke virker optimalt på en android telefon

  SvarSlet
 6. Godt du fik afleveret og tillykke med at du bestod :)

  SvarSlet

Vidste du, at kommentarfelter dør, hvis ingen skriver i dem? True story.