fredag den 23. december 2011

Julestressen sænker sig

Jeg beklager meget de noget forsinkede julekalenderafsnit - men jeg lover, ama'r halshug, at det hele bliver færdigt næsten til tiden. Måske i morgen, men jeg aner simpelthen ikke hvor crazy det bliver med gæster og madlavning og juletræ og kager og den slags. Min søster ville klart forstå undskyldningen "Jamen, vi skulle lave julekalender, så her er pisserodet" men mine forældre? Not so much.

Nå, men afsnit 22 er da i hvert fald oppe nu, og så kan I jo hygge jer med det, mens jeg går om på kirkegården og så lige på måsen i seng bagefter.

For i morgen er der kager der skal bages og et træ der skal pyntes og noget rødkål der skal koges og en and der skal steges og den slags.

4 kommentarer:

 1. Du må altså ikke stresse for vores skyld. Godt nok er det den fedeste jule-føljeton nogensinde, men pas nu på dig selv!

  SvarSlet
 2. La' det lig', la' det lig', la' det lig'
  La' det lig' til imor'n

  :) og ha' en dejlig jul!

  SvarSlet
 3. Gg: nu har jeg haft den på hjernen hele dagen! Haha

  karoline: ih tak :) vi har også selv haft meget sjov ud af den, men vi var ikke sikre på hvor meget der ville blive lost in translation

  SvarSlet
 4. Hehe, dit sidste afsnit fik mig bare lige til at tænke på den ;)


  Jeg håber, I har haft en god jul, selvom den sandsynligvis også har været præget af, at Ronan ikke kunne være med til at fejre den. Juleglæden og julesorgen bor dør om dør.

  SvarSlet

Vidste du, at kommentarfelter dør, hvis ingen skriver i dem? True story.